LED

LED

Högkvalitativ LED-belysning från amerikanska SloanLED. LED-applikationerna är särskilt utvecklade för belysning av skyltar, fasadbelysning och annan grafisk kommunikation. Vi har även ett program för belysning av bensinstationer utvändigt som invändigt.

Ljuslådor

LED-moduler till enkel- och dubbelsidiga ljuslådor. Anpassade till såväl tunna som djupa och stora ljuslådor. Enkla lösningar för både nyproducerade och eftermonterade applikationer.

Profilbokstäver

Brett sortiment av LED-belysning särskilt framtagen för belysning av både grunda och djupa profilbokstäver. Finns både som LED-strip och i enskilda LED-moduler med olika slags kvaliteter och egenskaper.

Alternativ till lysrör

Utmärkta lösningar för toppbelysning av obelysta skyltar eller dekorbelysning. Enkel och snabb montering.

LEDtuber

LEDTuber i olika utföranden för kreativa skyltlösningar. Finns både som rampprodukt och formbar neonlik LED-tub av silikon.

UTEBELYSNING

Specialdesignad belysning för bensinstationer som både skapar uppmärksamhet och samtidigt håller en energieffektiv belysning.

Inomhusbelysning

Energieffektiv och stilren belysning för optimal ljuskomfort i interiöra sammanhang som exempelvis kontorslokaler, fabriker och kylrum.

Konvertrar

Robusta konvertrar med senaste tekniken, utvecklade för att hålla under lång tid och samtidigt ge en så energieffektiv strömförsörjning som möjligt.

Till toppen