Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit är en sandwichskiva med plana ytskikt av aluminium samt en kärna av polyeten. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med unika bearbetningsmöjligheter och mycket bra tryckegenskaper.

Gobond

Sandwichskiva med ytskikt av 0,18-0,3 mm aluminium och kärna av polyeten. Materialet har mycket goda tryckegenskaper och passarutmärkt som bland annat tryck-, skylt och displaymaterial.

Gobond

Dibond

DIBOND består av en kärna av polyeten och ytskikt av 0,3 mm aluminium. Den tjocka beläggningen av aluminium ger skivan unika bearbetningsmöjligheter samtidigt som materialet är lätt och styvt. Ytbeläggningen av superpolyesterlack garanterar utmärkta tryckegenskaper.

Dibond

Dilite

Sandwichskiva med ytterskikt av 0,2 mm aluminium och kärna av polyeten. Perfekt för plana print och displayapplikationer som inte kräver någon bearbetning.

Dilite

Stacbond

Sandwichskiva för klädnad av bland annat fasader, dörrar eller fönster. Materialet består av en kärna av polyeten eller mineral som är täckt på båda sidor av en lackerad 0,5 mm tjock aluminiumskiva. StacBond levereras även med ett komplett upphängningssystem anpassat efter det aktuella projektet.

Stacbond
Till toppen