Plana Tak Skyroof

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

gop Skyroof är ett stilrent, ljust och modernt utetak med rena linjer i fina proportioner. Designen är balanserad mellan form och funktion, där de rena profilerna tillsammans med de transparenta takskivorna utgör en vacker symmetri. gop Skyroof monteras enkelt på en trästomme och är det perfekta alternativ för den som önskar en öppen och ljus taklösning med lång livslängd.

Vill du istället ha en mindre lösning för att skydda fönster och dörrar och ge väntande gäster en bättre upplevelse vid entrén? Då har vi också ett brett sortiment för att bygga entrétak.

gop skyroof - Det tåliga alternativet till glas

Högt ljusgenomsläpp. Transparenta takskivor med glaslook och 92% ljusgenomsläpp.
› Filtrerar bort UV-strålning. Materialet gulnar inte och du skyddas från skadlig UV-strålning.
› Lättare och starkare än glas. Hälften så tungt men 7 gånger slagtåligare än glas. Ingen säkerhetsrisk oavsett snölast, hagel, kyla eller regn.
› Framtaget för nordiska förhållanden. Slagtåliga takskivor och robusta tillbehör som tål snö och motverkar kondens.
› Enkelt att montera. Smart profilsystem med förmonterade gummilister och täcklock med klickfunktion.
› 10 års garanti. gop levererar kvalitet och du kan vara säker på att produkterna håller vad de lovar.
› Återvinningsbart. Takskivorna är tillverkade av akrylplast som är helt återvinningsbart.

BYGG DITT TAK - BERÄKNINGSVERKTYG

GOP UTETAK KATALOG

Hitta återförsäljare här

gop Skyroof Takplastskiva

gop Skyroof är en rejäl och stadig takplastskiva av akryl med goda optiska egenskaper, skivan är helt UV-beständig och ger ett gott ljusinsläpp. Med vårt unika profilsystem kan du snabbt och enkelt montera gop Skyroof.

Gör mer av sommaren

En uteplats där du kan koppla av och umgås med vänner och familj sätter guldkant på tillvaron. Och med tak över huvudet har du det bra även när vädret är dåligt.

gop Skyroof är designat för nordiskt klimat. Takskivorna är robusta, klarar snö och kyla och släpper in massor av härligt ljus, samtidigt som de håller den skadliga UV-strålningen kvar på utsidan. Kvaliteten är mycket hög och materialet är helt återvinningsbart.

Med gop Skyroof över uteplatsen kan du njuta mer av dina lediga stunder. Du kan äta fler frukostar och sommarluncher utomhus, och dåligt väder behöver inte längre betyda att det som skulle bli en trevlig grillkväll med goda vänner måste ställas in. Ett tak med glaslook över favoritplatsen gör dig mindre väderkänslig, helt enkelt.

Profilsystemet gör att taket kan monteras snabbt och enkelt. Alla mittprofiler och kantprofiler levereras med gummilisterna förmonterade. Och lockprofilen slår du enkelt på med en gummihammare istället för att behöva dra i massor av skruv.

Läs mer om gop Skyroof

BYGG DITT TAK – BERÄKNINGSVERKTYG

 

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen