Kompletta Altantak

Kompletta Altantak

Stilren design och genomtänkt funktion. Med kompletta altantak från gop är det enkelt att skapa en ljus och härlig uteplats med skydd mot solens UV-strålar. Med den kompletta byggsatsen kan du snabbt bygga ett slagtåligt tak med högt ljusgenomsläpp till exempelvis altanen, uteplatsen eller som carport.

Om du är i behov av en mindre lösning för entrén och främst behöver skydda dörrar och fönster så rekommenderar vi att kolla in vårt sortiment av entrétak.

I vårt breda sortiment av plasttak finns även trapetstak som bidrar till en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp – snabb och enkel montering precis som våra kompletta altantak.

GOP UTETAK KATALOG 2023

Hitta återförsäljare här

gop Terrace Altantak

gop Terrace är ett exklusivt terrasstak med en modern design och genomtänkt funktion. Den stilrena och stabila konstruktionen i underhållsfritt aluminium kräver bara två stolpar, vilket ger en luftig och öppen lösning som enkelt ansluts till huset. Vattnet leds bort genom integrerade kanaler i valfri stolpe. Som tak väljer du mellan glasklara takskivor gop Skyroof eller vår kanalplast gop Multiglas. gop Terrace finns i tre olika storlekar och är rätt val för dig som vill ha ett exklusivt, komplett altantak med en färdig konstruktion. 

gop Olympia Altantak

Komplett altantak med kanalplasttak och stomme av pulverlackerat aluminium. Snabb och enkelt gör-det-själv montering och minimalt underhåll. Takskivor av slagtålig 16 mm polykarbonat med kanalkonstruktion och 100 % UV-skydd. Robust rostbeständig pulverlackerad aluminumkonstruktion (8 x 8 cm aluminiumstommar) med galvaniserade stålbeslag. Taket ger ett behagligt ljusinsläpp och har inbyggda rännor som leder bort regnvatten. Anpassa gop Olympia efter dina behov genom att ändra det justerbara takets höjd och de flyttbara stolparna. gop Olympia finns tillgänglig i grå och vit stomme samt i flera olika längder.

gop Feria Altantak

Stilrent och komplett altantak i elegant design som passar till de flesta altaner och uteplatser och tillämpar sig även som carport och andra användningsområden då taket kan erbjudas i en mängd olika längder. Takskivor av slagtålig 8 mm polykarbonat med kanalkonstruktion och 100 % UV-skydd. Stabil rostbeständig pulverlackerad aluminumkonstruktion med galvaniserade stålbeslag. gop Feria är enkelt att montera då taksivorna klickas fast i profilerna. Taket ger ett behagligt ljusinsläpp och har inbyggda rännor som leder bort regnvatten. Taket kräver minimalt underhåll.

gop Sidovägg Feria/Olympia

Stäng ute störande ljud och skapa en vindstilla plats under ditt altantak med en transparent sidovägg. Sidoväggen är både smart och praktisk då den enkelt installeras på valfri sida av ditt altantak för att skapa det perfekta vindskyddet. Väggen är av slagtålig akryl och håller mycket hög kvalitet. Stommen är tillverkad av rostbeständig aluminium som kombinerat med en slagtålig akrylskiva blockerar 100% av de skadliga UV-strålarna. Väggen finns som vit eller grå och passar våra altantak Feria och Olympia med ett djup på 2950 mm.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen