Solid Surface Komposit

HI-MACS® Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial med oändliga designmöjligheter – forma materialet till stilsäkra bänkskivor eller en hållbar fasad. Solid Surface består av akryl, mineral och naturliga pigment som i kombination blir ett material med porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat. HI-MACS® Kompositmaterial (Natural Acrylic Stone) möter gops höga standard av kvalitet på material, funktionalitet och hållbarhet.

gop är exklusiv distributör av HI-MACS® Solid Surface i Skandinavien

Varför Solid Surface från HI-MACS®?

› HI-MACS® är ett ledande varumärke 
› Bearbetningsbart med vanliga träverktyg
› Suger inte åt sig smuts eller färg 
› Går att termoforma  
› Stort urval av dekorer  
› Slitstarkt och hygieniskt 
› Utvalda färger i återvunnet utförande  
› Oändliga designmöjligheter 
› Skarvfritt utförande  
› Enkelt underhåll  
› Högkvalitativ produkt 
› 10 års garanti (15 vid utförande av Quality Club Medlemmar)

Uppäck möjligheterna med solid surface här 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

HI-MACS® Solid Surface

HI-MACS® Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial med oändliga designmöjligheter – forma materialet till stilsäkra bänkskivor eller en hållbar fasad. Solid Surface består av akryl, mineral och naturliga pigment som i kombination blir ett material med porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

BESTÄLL DIREKT I VÅR WEBBUTIK gop store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.

Inlogg gop Store

Till toppen