Bygg & trädgård

I över 50 år har vi utvecklat produkter för ett skönare uteliv till det skandinaviska hemmet och trädgården. Våra produkter hittas via återförsäljare inom byggvaruhandeln och är anpassade efter vårt omväxlande nordiska klimat och miljö. Med smarta material och konstruktioner gör vi det enkelt för dig att uppleva mer. Oavsett om du är proffs, hemmasnickare eller livsnjutare!

LÄS ÅRETS PRODUKTKATALOG

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

För ett skönare uteliv

Utegolv 

gop Woodlon Träkomposit är ett exklusivt utegolv med träkänsla. Vårt utegolv finns i många olika färger och bredder, med och utan en rillad yta. För den lilla balkongen eller uteplatsen har vi även golvplattor i samma serie.

Upptäck sortimentet av träkomposit på woodlon.se 

Utetak

Vårt breda sortiment av utetak gör det möjligt att förlänga sommaren och skapa den uteplats som du drömmer om. Välj mellan transparenta takskivor, isolerande kanalplast, entrétak eller kompletta altantak.

Upptäck alla våra utetak här 

Utemiljö & förvaring

Skapa en plats för avkoppling med våra högkvalitativa trädgårdsprodukter! Odla i ett nytt växthus, njut under en skuggande pergola eller förvara dina prylar i ett underhållsfritt förråd. Skapa också en härlig utemiljö med ett stilrent eldfat som inte bara ger en härlig atmosfär utan kan också användas som elegant grill.

Upptäck vårt sortiment inom utemiljö och förvaring nedan!

Byggmaterial

Vårt sortiment av byggmaterial är framtagna med särskilt fokus på att skapa enkla men högkvalitativa och hållbara lösningar. Byggskivor i plast sparar ofta tid och pengar då de har låg vikt, är enkla att hantera och har lång hållbarhet.

Se alla våra byggmaterial här

Här hittar du material och produkter för att kunna skapa din uteplatsdröm!  Vi erbjuder högkvalitativa och moderna utegolv, utetak och förvaringsprodukter. Hitta även byggmaterial som ofta är lättare och tåligare än traditionella material!

Byggmaterial

Byggmaterial

Brett sortiment av skivmaterial, fasadskivor, skyddsplast och återvunnen plast särskilt anpassade för byggnation.

Se produkterna
Eldstäder

Eldstäder

Stilrena eldstäder och eldfat som förhöjer utelivet med familj och vänner.

Se produkterna
Entrétak

Entrétak

Entrétak som står emot vårt skandinaviska klimat och bibehåller sitt utseende under lång tid. Takskivorna ger ett effektivt skydd till dörrar och fönster.

Se produkterna
Förvaringsboxar

Förvaringsboxar

Underhållsfria och väderbeständiga förvaringsboxar hjälper dig att hålla ordning och reda i din trädgård.

Se produkterna
Förvaringstält

Förvaringstält

Ett förvaringstält är det perfekta sättet att förvara och skydda åkgräsklippare, ved, trädgårdsmöbler m.m.

Se produkterna
Förråd

Förråd

Högkvalitativa och underhållsfria förråd och bodar med gott om plats för förvaring av exempelvis cyklar, trädgårdsmöbler och verktyg.

Se produkterna
Garagetält

Garagetält

Våra garagetält passar perfekt för dig som inte har eller kan bygga ett garage eller som helt enkelt behöver mer förvaring.

Se produkterna
Kanalplast

Kanalplast

Ditt nya uterumstak av kanalplast ska ge dig ljus och värme i många år framöver. Därför har vi utvecklat kanalplasttak av riktigt hög kvalitet och ett skräddarsytt profilsystem som gör monteringen enkel.

Se produkterna
Kompletta Altantak

Kompletta Altantak

Stilren design och genomtänkt funktion. Med kompletta altantak från gop är det enkelt att skapa en ljus och härlig uteplats med skydd mot solens UV-strålar.

Se produkterna
Korrugerad Plast

Korrugerad Plast

Korrugerad plast är ett utmärkt val om du vill ha en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp – exempelvis över altanen, carporten eller cykelskjulet – men inte ska bygga något som kräver att taket har isolerande egenskaper.

Se produkterna
Markränna

Markränna

Dräneringsränna är ett högeffektivt och estetiskt tilltalande avvattningssystem som klarar stora mängder vatten. Lämpar sig utmärkt exempelvis framför garaget, på terrassen eller vid poolområdet.

Se produkterna
Pergola

Pergola

En plats för avkoppling som ger både rum, skugga och lä. Med en pergola kan du enkelt skapa en egen oas i din trädgård.

Se produkterna
Plana Tak Skyroof

Plana Tak Skyroof

Stilrent, ljust och modernt utetak med rena linjer i fina proportioner. Det tåliga alternativet till härdat glas.

Se produkterna
Plastskivor

Plastskivor

Transparenta plastskivor av akryl och PVC, perfekt som alternativ till ömtåligt glas.

Se produkterna
Utegolv Träkomposit

Utegolv Träkomposit

En vacker träkomposit som håller i alla väder. Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. Och det ska vara skönt att gå på. Precis som gop Woodlon.

Se produkterna
Växthus

Växthus

Växthus i olika storlekar med optimerat utrymme för att skapa en frodande och skyddad miljö för dig och gröna drömmar.

Se produkterna

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen