Lediga tjänster

2017-07-06

Online Marketing Assistant

Arbetsbeskrivning

E-handel är viktig del i gops utveckling och därför söker vi nu en Online Marketing Assistant. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen och driva gops egen e-handel mot slutkund samt att utveckla befintliga online kunder. Dessa återfinns idag framför allt inom byggfackhandeln. Idag arbetar gop på de nordiska marknaderna men med fokus på Sverige och Norge.

Du kommer arbeta med att skapa kommersiellt kraftiga erbjudande till våra kunder. Analysera försäljning och kontinuerligt komma med förslag på erbjudande och lösningar för att optimera resultat. Rollen innebär även att koordinera och skapa kampanjer med våra kunder. Vidare arbetar du med att skapa säljande content i samband med produktnyheter och i sociala kanaler. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter, men ingår i marknadsavdelningen och har ett nära samarbete med försäljning och inköp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial relevant utbildning och har minimum 1 års erfarenhet av online-marknadsföring och e-commerce. Du brinner för att skapa säljande marknadskommunikation och driva digital försäljning. Du har kunskap inom SEO, PPC/SEM och erfarenhet av att skapa text och bild. Vi ser gärna att du har arbetat med konsumentrelaterade produkter eller tjänster. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift och är även van att kommunicera på engelska.

Personligt

Som person är du driven, ambitiös och lösningsorienterad samt att du har förmågan att leverera även under pressade situationer. Vidare är du strukturerad, noggrann och analytisk.

Övrigt

Vi erbjuder dig en rolig men krävande roll i ett starkt växande bolag där du kommer att arbeta med många duktiga och engagerade medarbetare. Detta är en ny tjänst hos gop vilket gör det möjligt att kunna påverka tjänstens innehåll.

Ansökan

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se 

För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se 

Läs mer om oss

Till toppen