Lediga tjänster

Redovisningsekonom till Kungsbacka

 

Redovisningsekonom till Kungsbacka

ROLLEN
Som redovisningsekonom hos gop kommer du framförallt att arbeta i bolagen som rör Sverige och Norge, men på sikt även mot Danmark. Det är en bred och utmanande roll som bl.a. innebär löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, kravhantering, betalningar och bokslutsarbete. Vidare kommer du även att ansvara för koordinering av löner och underlag till externa partner för lönehantering och skatterapportering samt sammanställning av revisionsunderlag. Du ingår i ett team bestående av tre personer, tjänsten är placerad på gop’s nordiska huvudkontor i Kungsbacka och du rapporterar till ekonomichef.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial och minimum tre års erfarenhet av för tjänsten en relevant roll. Du är självgående och trygg i din roll samtidigt som du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättring. Du ska med erfarenhet och driv kunna sätta dig in i komplexa redovisningsfrågor och olika typer av processer och flöden. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av norsk och dansk redovisning. Vidare är du systemintresserad erfarenhet av Microsoft Dynamics Ax är meriterande, goda kunskaper i MS Office (särskilt Excel) och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Övriga nordiska språk är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk och du har en förmåga att se konsekvenser och vad som behöver prioriteras samt är duktig på att hålla deadlines. Du har en positiv inställning till arbete och kollegor, du är engagerad, flexibel, initiativtagande. Vidare är det viktigt att du trivs med många kontaktytor och tycker om att finnas nära verksamheten samt har en god kommunikativ förmåga.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, kicka här för att ansöka. 

För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Till toppen