Lediga tjänster

Vi är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med närmre 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar vi inom affärsområdena Industri och Reklam samt Bygg och Trädgård. Idag är vi runt 55 anställda och omsätter närmre 400 MSEK. Våra kunder finns inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark. Våra försäljningskontor och lager finns i Kungsbacka, Stockholm och Oslo.

Aktiv och självständig säljare/ säljchef söker

Nu söker vi en aktiv, nyfiken och “hungrig” industrisäljare. Arbetet innebär att utveckla befintliga och nya kunder inom vårt produktområde Industri och Reklam.

Arbetsuppgifter:

Kvalifikationer:

Personliga egenskaper:

Vi kan erbjuda:

Ett spännande och utmanande jobb i ett gediget företag som ligger i framkant inom sitt område och som ständigt kommer med nya produkter och utvecklar sitt sortiment inom branschen. Möjligheter att forma sin egen vardag och påverka hur verksamheten kommer att verka. Bra karriärs- och utvecklingsmöjligheter för rätt person.  Vi kan erbjuda bra fast lön, provisioner, tjänstepension och tjänstebil. Är det du? Tveka inte att ansöka, urval sker löpande 

Om oss

gop erbjuder ett noga utvalt sortiment av plasthalvfabrikat och plastprodukter från marknadens ledande leverantörer. Vi strävar ständigt efter att erbjuda marknadens bästa totallösningar för såväl industri som byggvaruhandel och byggföretag.

Vårt huvudkontor och lager ligger i Kungsbacka (Göteborg) men vi finns även med försäljningskontor och lager i Stockholm och Oslo (gop Plastkompaniet AS). Idag har vi har över 70 anställda och omsätter närmare 400 MSEK.

Sök tjänsten:

Morten Dalby, morten.dalby@gop.se

Till toppen