Lediga tjänster

Distriktssäljare Byggsegmentet Norra Sverige
Kvalitets- och Miljöansvarig

 

Distriktssäljare Byggsegmentet Norra Sverige

gop är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med mer än 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar vi inom affärsområdena Bygg&Trädgård, Industri&Reklam samt GRP. Idag är vi ca 70 anställda och omsätter cirka 500 MSEK. Kunderna verkar inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och vi har lager och försäljningskontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo samt Sorö i Danmark.

Arbetsbeskrivning
I rollen som distriktssäljare kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i Norra Sverige. Vi tror att du bor i anslutning till Sundsvall, Härnösand, Umeå eller liknande och du kommer att utgå från hemmakontor. Du är ansvarig för tillväxt/utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Dina kunder återfinns inom byggsegmentet vilka innefattar framförallt byggfackhandel men du bearbetar även entreprenörer. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. 

För att vara framgångsrik inom försäljning är en viktig del av din vardag att implementera bolagets olika produkter och koncept och du arbetar kontinuerligt med att utbilda och skapa försäljning tillsammans med dina återförsäljare för att uppnå resultat. Du reser i ditt distrikt och har årligen ca 30-35 övernattningar. Du rapporterar till Försäljningschef Bygg&Trädgård.

Vem är du?
För att lyckas som säljare har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du har förmodligen 1-3 års erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggfackhandel eller erfarenhet av bygg. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar lätt nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
gop är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en entreprenörsanda där vi lyhört utvecklar nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus vilket gör att du har möjligheter att påverka din lön. Givetvis erbjuds du tjänstebil, dator och telefon.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. För ytterligare information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Läs mer om tjänsten och ansök här 

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

 


 

Kvalitets- och miljöansvarig

Vill du jobba med ISO-certifieringar och kvalitetsfrågor i ett framåtdrivet företag?
Som Kvalitets- och Miljöansvarig på gop har du ett spännande uppdrag i att utveckla och operativt driva arbetet inom både kvalitet och miljö framåt

gop är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment, och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose den skandinaviska marknadens behov och önskemål. Med över 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar de inom affärsområdena Industri & Reklam samt Bygg & Trädgård i Sverige, Norge och Danmark.

Idag har gop runt 70 anställda, omsätter närmre 420 MSEK och till sitt huvudkontor i Kungsbacka söker man nu efter en kundfokuserad Kvalitets- och Miljöansvarig!

Rollen
I rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du ha daglig kontakt med företagets kunder för att säkerställa en hög kundnöjdhet.

Du kommer att:
– löpande underhålla och uppdatera vårt verksamhetssystem (ISO 9001 & 14001) för alla länder
– ha reklamationsansvar och följa upp avvikelser, vilket innebär direkt kundkontakt
– bevaka miljö- och arbetsmiljölagstiftning
– initiera och arbeta med löpande förbättringsarbete i samarbete med avdelningsansvariga
– vara internt bollplank och rådgivare vid miljö och kvalitetsfrågor
– samordningsansvar av arbetsmiljöfrågor
– ansvar för dokumentation avseende miljö ex BASTA
– sammanställa statistik och vara rådgivande i hållbarhetsfrågor
– planera, leda och genomföra interna revisioner

Du erbjuds
Detta är en spännande tjänst för dig som söker en varierande roll inom kvalitet och miljö. gop är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose den skandinaviska marknadens behov och önskemål. gop erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år med kvalitets- och miljöfrågor samt reklamationer.

Som person är du öppensinnad, driven och har ett gott öga för detaljer. Du trivs med att jobba såväl självständigt som i team, gillar att ha mycket att göra samtidigt och värderar alltid kvalité och service högt. Eftersom du även kommer ha kontakt med internationella leverantörer ser vi det som en självklarhet att du talar och skriver obehindrat på engelska.

Bra att veta!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Heltid med möjlighet till deltid.

Intresserad?
Du söker tjänsten som kvalitets- och miljöansvarig via länken nedan. Vi har ett löpande urval, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I samband med rekryteringen samarbetar vi med TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Calle Odén, 0708-58 23 74 TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Till toppen