Lediga tjänster

Inköpare – Västra Sverige

Category Manager Bygg & Trädgård

 


 

Inköpare – Västra Sverige

TJÄNSTEN
Som operativ inköpare har du en viktig och avgörande uppgift då du ansvarar för att vi har vad våra kunder förväntar sig på lager. Vi har ett väl inarbetat arbetssätt men är lyhörda för nya tankar och idéer och hoppas att du kan bidra med detta. Tjänsten är placerad på gops huvudkontor i Kungsbacka men supporterar våra organisationer i samtliga skandinaviska länder.

gop är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar mycket på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose den skandinaviska marknadens behov och önskemål.

ARBETSUPPGIFTER
Som operativ inköpare hos gop arbetar du operativt med orderläggning och lageroptimering på våra olika lager. De viktigaste mätetalen är lagervärden och leveransprecision ut till våra kunder. Tjänsten har stort fokus på genomförande, samtidigt som du erbjuds en varierande roll med goda möjligheter att växa inom ditt ansvarsområde. Du har många kontaktytor internt såväl som externt med leverantörer. Du ingår i en avdelning som består av inköpare, artikeladministration och produktchefer där samtliga rapporterar till Supply Chain Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller motsvarande inom inköp eller logistik. Du har även något/några års erfarenhet från en grossist, distributör eller liknande. Du är en kommunikativ person med stor förståelse för olika behov på olika marknader. Du trivs i en operativ roll där du har möjlighet att påverka direkt. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tullfrågor och import/export dokumentation. Du har en god IT kompetens, samt uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

PERSONLIGT
Som person är du driven, engagerad och resultatinriktad. Precis som vi, tycker du att det är engagemang och viljan att leverera det lilla extra som är avgörande i varje läge. Du är en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs. Vi tror även att du är nytänkande, kreativ och att du vågar sticka ut från mängden.

VI ERBJUDER
Detta är en spännande och utmanande tjänst för dig som tycker om att ha många kontaktytor och vill vara med där det händer. gop erbjuder dig en utvecklande och spännande roll i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Placering på vårt huvudkontor i Kungsbacka.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan direkt via mail till jobb@gop.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.


 

Category Manager – Bygg & Trädgård

Du som motiveras av innovation och att driva affärsprocesser från början till slut kommer att få en inspirerande och kombinerad roll som Category Manager hos gop inom segmentet Bygg och Trädgård. Du kommer att fortsätta att utveckla produktsortimentet och blir ansvarig för leverantörskontakter och har ett mycket nära samarbete med säljorganisationen. Tjänsten är ett vikariat (föräldraledighet) på ca 12 månader och rollen är placerad på vårt kontor i Kungsbacka.

ARBETSBESKRIVNING
I rollen som Category Manager/Produktchef inom segmentet bygg och trädgård ansvarar du för kategoriutvecklingen och det är du tillsammans med inköp och övriga produktchefer som skapar förutsättningar för utveckling och en lönsam tillväxt. Du har fullt ansvar för utvecklingen där din förmåga att skapa ett attraktivt och lönsamt produktsortiment kommer att vara avgörande för säljorganisationens framgång.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a:

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen hos gop behöver du ha erfarenhet från att arbeta med inköp ur ett produkt och kategoriperspektiv. Du har erfarenhet av en internationell miljö med externa kontaktytor mot producenter, leverantörer och distributörer. Du har erfarenhet av en roll som strategisk inköpare, kategorichef, produktchef eller produktspecialist inom retail och/eller fackhandel.

PERSONLIGT
Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du har lätt för att både arbeta självständigt som i grupp. Du är analytisk och strukturerad och har ett starkt kommersiellt intresse.

ÖVRIGT
Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader (föräldravikariat) och du blir anställd hos gop.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsbolaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Till toppen