Lediga tjänster

2017-01-17

Innesäljare till vårt huvudkontor i Kungsbacka

Är du professionell i ditt sätt att kommunicera och brinner för service? Gillar du att vara spindeln i nätet och koordinera olika slags kundärenden med många kontaktytor? Just nu söker vi en innesäljare till vårt kontor i Kungsbacka!

Arbetsbeskrivning
I rollen som innesäljare är din huvuduppgift att på ett professionellt och effektivt sätt hantera olika typer av kundärenden som bl.a. offerthantering, ordermottagning och viss logistikplanering såsom bokning av transporter samt kontakt med fabrik. Du kommer att bistå säljare och produktchefer med nödvändig försäljningsinformation och vara spindeln i nätet både internt och externt. Du ingår i ett försäljningsteam som idag består av 8 innesäljare och 15 utesäljare samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga avdelningar.

Kvalifikationer
Du är professionell i ditt sätt att kommunicera i mail och på telefon och du brinner för service! Vi tror att du har arbetat i liknande befattningar sedan tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet från en teknisk bransch. Du tycker om att göra affärer och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för att nå framgång. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du har ett positivt och ödmjukt sätt att vara och du gillar att arbeta i team. Det är meriterande om du har arbetat i AX eller motsvarande affärssystem. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har bra kunskaper i engelska.

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt huvudkontor i Kungsbacka. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan eller eventuella frågor till hakan.johnson@gop.se

Läs mer om oss

Till toppen