Lediga tjänster

SALES SUPPORT MED REKLAMATIONSANSVAR

 

Sales Support med reklamationsansvar till gop i Kungsbacka

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande och kundsupport? Trivs du i en koordinerande roll? Då har vi tjänsten för dig!

I din roll som Sales Support är dina huvuduppgifter på ett professionellt och effektivt sätt hantera och driva olika typer av kundärenden som bl.a. offerthantering och ordermottagning.
Denna roll innefattar även ett huvudansvar för gop:s reklamationshantering, med fokus på kund- och transportreklamationer. Rollen innebär ett nära samarbete med lager, produktion och övriga avdelningar.

Tjänsten riktar sig mot en person som trivs med att agera som spindeln i nätet, internt såväl som externt. Du kommer att supportera våra säljare, kunder och produktchefer i det dagliga arbetet samt ingå i vårt Sales Support team som idag består av 7 personer.

Kontoret är placerat i Kungsbacka, med nära anslutning till pendeltåg. Arbetstiderna är kl. 8.00 – 17.00 med möjlighet till flexibla arbetstider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av gop. Tjänsten beräknas starta i slutet av januari / början februari så snart rätt person har sökt tjänsten!

Detta söker vi:

Du är professionell i ditt sätt att kommunicera både på mail och via telefon och du brinner för service.

Troligen har du tidigare arbetat inom kundtjänst eller som innesäljare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån en teknisk bransch. Du tycker om att göra affärer och vill ge kunderna den expertis och det engagemang som krävs för att nå framgång. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du har ett positivt och enkelt förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet AX eller motsvarande ERP System.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Till toppen