Lediga tjänster

SALES SUPPORT MED REKLAMATIONSANSVAR

DISTRIKTSSÄLJARE BYGGSEGMENTET NORRA SVERIGE

 

Sales Support med reklamationsansvar till gop i Kungsbacka

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande och kundsupport? Trivs du i en koordinerande roll? Då har vi tjänsten för dig!

I din roll som Sales Support är dina huvuduppgifter på ett professionellt och effektivt sätt hantera och driva olika typer av kundärenden som bl.a. offerthantering och ordermottagning.
Denna roll innefattar även ett huvudansvar för gop:s reklamationshantering, med fokus på kund- och transportreklamationer. Rollen innebär ett nära samarbete med lager, produktion och övriga avdelningar.

Tjänsten riktar sig mot en person som trivs med att agera som spindeln i nätet, internt såväl som externt. Du kommer att supportera våra säljare, kunder och produktchefer i det dagliga arbetet samt ingå i vårt Sales Support team som idag består av 7 personer.

Kontoret är placerat i Kungsbacka, med nära anslutning till pendeltåg. Arbetstiderna är kl. 8.00 – 17.00 med möjlighet till flexibla arbetstider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av gop. Tjänsten beräknas starta i slutet av januari / början februari så snart rätt person har sökt tjänsten!

Detta söker vi:

Du är professionell i ditt sätt att kommunicera både på mail och via telefon och du brinner för service.

Troligen har du tidigare arbetat inom kundtjänst eller som innesäljare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån en teknisk bransch. Du tycker om att göra affärer och vill ge kunderna den expertis och det engagemang som krävs för att nå framgång. Du är socialt begåvad och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du har ett positivt och enkelt förhållningssätt och tycker om att arbeta i team. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet AX eller motsvarande ERP System.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.

Läs mer om tjänsten och ansök här

 

Distriktssäljare Byggsegmentet Norra Sverige

gop är ledande inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med mer än 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar vi inom affärsområdena Bygg&Trädgård, Industri&Reklam samt GRP. Idag är vi ca 70 anställda och omsätter cirka 500 MSEK. Kunderna verkar inom industrin, bygg och byggvaruhandeln i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och vi har lager och försäljningskontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo samt Sorö i Danmark.

Arbetsbeskrivning
I rollen som distriktssäljare kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i Norra Sverige. Vi tror att du bor i anslutning till Sundsvall, Härnösand, Umeå eller liknande och du kommer att utgå från hemmakontor. Du är ansvarig för tillväxt/utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Dina kunder återfinns inom byggsegmentet vilka innefattar framförallt byggfackhandel men du bearbetar även entreprenörer. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. 

För att vara framgångsrik inom försäljning är en viktig del av din vardag att implementera bolagets olika produkter och koncept och du arbetar kontinuerligt med att utbilda och skapa försäljning tillsammans med dina återförsäljare för att uppnå resultat. Du reser i ditt distrikt och har årligen ca 30-35 övernattningar. Du rapporterar till Försäljningschef Bygg&Trädgård.

Vem är du?
För att lyckas som säljare har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du har förmodligen 1-3 års erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och vi ser gärna att du har erfarenhet av byggfackhandel eller erfarenhet av bygg. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar lätt nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
gop är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en entreprenörsanda där vi lyhört utvecklar nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus vilket gör att du har möjligheter att påverka din lön. Givetvis erbjuds du tjänstebil, dator och telefon.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. För ytterligare information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Läs mer om tjänsten och ansök här 

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Till toppen