Lediga tjänster

INKÖPARE TILL VÅRT TEAM I KUNGSBACKA

Som Inköpare har du en viktig och högst avgörande uppgift då du ansvarar för att vi har vad våra kunder förväntar sig på lager. Vi har ett väl inarbetat arbetssätt men är lyhörda för nya tankar och idéer och hoppas att du kan komma med en del av detta. Tjänsten är placerad på gops huvudkontor i Kungsbacka men supporterar våra organisationer i samtliga skandinaviska länder.

gop är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose den skandinaviska marknadens behov och önskemål.

ARBETSUPPGIFTER

Som inköpare hos gop arbetar du operativt med orderläggning, och lageroptimering på våra olika lager. De viktigaste mätetalen är lagervärden och leveransprecision ut till våra kunder. Tjänsten har stort fokus på genomförande, samtidigt som du erbjuds en varierande roll med goda möjligheter att växa inom ditt ansvarsområde. Du har många kontaktytor internt såväl som externt med leverantörer. Du ingår i en avdelning som består av inköpare, artikeladministration och produktchefer dessa rapporterar till Supply Chain Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Uppdatera prognoser och beställningspunkter
• Hantera inköpsorder
• Planera inflöden till lager
• Boka inkommande frakter
• Planera tömningar av containers
• Följa upp leveransprecision från våra leverantörer
• Ta emot kundförfrågningar från vår säljkår och samla in offerter på detta från våra leverantörer.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen eller motsvarande inom inköp eller logistik. Du har även något/några års erfarenhet från en grossist, distributör eller liknande. Du är en kommunikativ person med stor förståelse för olika behov på olika marknader. Du trivs i en operativ roll där du har möjlighet att direkt påverka. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tullfrågor och import/export dokumentation. Du har en god IT kompetens, samt uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

PERSONLIGT

Som person är du driven, engagerad och resultatinriktad och du tycker precis som vi att det är engagemang och viljan att leverera det lilla extra som är avgörande i varje läge. Du är en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs. Vi tror även att du är nytänkande och kreativ samt att du vågar sticka ut från mängden.

VI ERBJUDER

Detta är en spännande och utmanande tjänst för dig som tycker om många kontaktytor och vill vara med där det händer. gop erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ÖVRIGT

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Placering på vårt huvudkontor i Kungsbacka.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan direkt via mail till jobb@gop.se

Sista ansökningsdag är 23:e augusti. Vi arbetar löpande med urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Till toppen