Bli en del av gop!

gop är en värderingsstyrd organisation där hela verksamheten genomsyras av våra kärnvärden där vårt agerande och handlande, både internt hur vi är mot varandra och externt hur vi är och vad vi står för gentemot våra kunder och samarbetspartners, ger oss ledning i vårt dagliga arbete. 

Våra kärnvärden är FRAMÅT, TILLSAMMANS, NÄRVARO och KOMPETENS. Delar du våra värderingar och vill vara en del i en värderingsstyrd organisation är vi övertygande om att du kommer att trivas hos oss.

JUST NU SÖKER VI:

[2023-09-26]

IT-Ansvarig 

Vill du få möjlighet att anta en rolig och utmanande roll som IT-ansvarig? Trivs du med en bred och omväxlande roll där du arbetar både strategiskt och operativt? Vi söker nu en IT-ansvarig till vårt kontor i Kungsbacka.

Som IT-ansvarig på gop leder, driver och utvecklar du IT-arbetet/infrastrukturen som är knuten till system och funktioner. Du arbetar både strategiskt och operativt, rapporterar till VD och kommer att ha ett nära samarbete med övriga ansvariga på bolaget. 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är självgående och har bred erfarenhet inom IT och teknik. Du arbetar strukturerat, har en problemlösande analysförmåga samt lätt för att samarbeta. Eftersom rollen också är strategisk har du förmåga att tänka affärsmässigt. 

Du utgår från vårt trivsamma kontor i Kungsbacka. Det finns möjlighet till visst distansarbete och du börjar hos oss så snart du kan.

Vi ser fram emot din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 10 oktober 2023.
I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search.

Läs mer om tjänsten och ansök direkt.

 

Till toppen