Bli en del av gop!

OPERATIV LAGERANSVARIG TILL KUNGSBACKA

Som operativ lageransvarig ansvarar du för ett team om ca 13 personer samt inhyrd personal som varierar i antal där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetsuppgifter samt följa upp och coacha medarbetare på individnivå. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar bland annat att leda och fördela det dagliga arbetet inom ansvarsområdet, ansvara för att gruppens informationsflöde fungerar och underhålls, optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar, ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI: er för t ex produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet samt att Implementera nya arbetsmetoder och rutiner. Du rapporterar till logistikchef. 

Ansök tjänsten direkt hos OnePartnerGroup AB

 

SALES SUPPORT TILL KUNGSBACKA

I rollen som Sales Support samarbetar du med våra kunder och jobbar tätt tillsammans med bl.a. sälj, lager och inköp. Tjänsten riktar sig mot dig som trivs med att agera spindeln i nätet, internt så väl som externt. Arbetsuppgifterna är av stor variation då vi arbetar inom flera affärsområden och kan innehålla både order, offerter, projekt, beräkningar, ritningar, rådgivning, leverans- och produktfrågor. Ditt dagliga arbete innebär mycket kontakt via telefon och mail. I många avseenden är du kundens första möte med gop vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande.

Ansök tjänsten direkt hos Your Talent!

 

TEKNISK INNESÄLJARE TILL KUNGSBACKA

Rollen som teknisk innesäljare är central och mycket viktig när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och övriga samarbetspartners. I många avseenden är du kundens kontakt vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande. Du verkar många gånger som en central punkt i affären och med kunden. I ditt dagliga arbete har du många kontakter med både kunder och säljare via telefon och mail, avseende bland annat order, offerter, leveransfrågor, rådgivning, och produktfrågor. Gop är marknadsledande inom sitt affärsområde, plast i halvfabrikat och i produktportföljen finns de starkaste varumärken inom området.

Ansök tjänsten direkt hos Your Talent!

 

Säljare/Account Manager till vårt kontor i Spånga

Är du en person som älskar kundmöten där du med stolthet kan erbjuda marknadsledande kvalitetsprodukter? Just nu expanderar vi i Stockholm och söker ytterligare en säljare till vårt affärsområde Industri & Reklam. Har du erfarenhet från plastbranschen, eller arbetat med försäljning inom tryckerier, reklamföretag, plastbearbetare eller glasmästare, kanske detta är din nästa utmaning? Bli en del av vårt expertteam!

Ansök tjänsten direkt hos Säljpoolen här!

 

 

Till toppen