Bli en del av gop!

Säljare/Account Manager till vårt kontor i Spånga

Vi söker en Logistikchef till gop i Kungsbacka

 

 

Säljare/Account Manager till vårt kontor i Spånga

Är du en person som älskar kundmöten där du med stolthet kan erbjuda marknadsledande kvalitetsprodukter? Just nu expanderar vi i Stockholm och söker ytterligare en säljare till vårt affärsområde Industri & Reklam. Har du erfarenhet från plastbranschen, eller arbetat med försäljning inom tryckerier, reklamföretag, plastbearbetare eller glasmästare, kanske detta är din nästa utmaning? Bli en del av vårt expertteam!

För att lyckas som säljare hos oss har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och ha erfarenhet av liknande kundsegment. Du behöver även ha god datorvana och behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Egenskaper vi värdesätter Strukturerad Målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du har förmågan att förstå kundens behov och kunna ha en rådgivande roll där du kan erbjuda den lösning som passar bäst Du har fallenhet för att hitta nya sätt för att utveckla affärerna med både nya och befintliga kunder

TJÄNSTEN

Vi söker dig som trivs som bäst när du får träffa människor och göra affärer. Vi erbjuder en flexibel tjänst där du som säljare aktivt bearbetar marknaden och säkerställer resultat genom att utveckla både befintliga och nya kunder. Du är ansvarig för tillväxt / utveckling och lönsamhet för distriktet vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning samt rådgivning. Du ingår i ett försäljningsteam för industri- & reklamsegmentet bestående av sju personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att besöka och utbilda våra partners. Tjänsten utgår från kontoret i Spånga och du rapporterar till försäljningschefen.

VEM ÄR DU?

För att lyckas som säljare hos oss har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och ha erfarenhet av liknande kundsegment. Du behöver även ha god datorvana och behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Egenskaper vi värdesätter:

Strukturerad

Målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach

Du har förmågan att förstå kundens behov och kunna ha en rådgivande roll där du kan erbjuda den lösning som passar bäst

Du har fallenhet för att hitta nya sätt för att utveckla affärerna med både nya och befintliga kunder

VI ERBJUDER

Du är välkommen till ett starkt lönsamt bolag med stora framtidsplaner. Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Vi är en dynamisk arbetsplats omgiven av kollegor med stor kunskap och höga ambitioner. Bra villkor i form av fast lön plus bonus, tjänstebil samt möjlighet att påverka hur din dag ser ut.

ANSÖKAN

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Kent Martinsson på 0733-712730. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Ansök tjänsten direkt hos Säljpoolen här!

 

 

Vi söker en Logistikchef till gop i Kungsbacka

Är du en erfaren logistiker som motiveras av att driva utveckling?

Vi utökar vår organisation med en logistikchef till huvudkontoret i Kungsbacka. Som Logistikchef för gop ansvarar du för drift och kontinuerlig utveckling av avrops-, lager- och transportprocesser. I ansvaret ingår även att säkerställa rätt kostnader och service genom aktiv lagerstyrning. gops logistiska flöden är en viktig del i erbjudandet till våra kunder och ditt arbete kommer att skapa förutsättningar för vår expansiva strategi.

Är det du eller någon du känner? Läs mer och ansök direkt hos InsitePart!

Till toppen