Lediga tjänster

District Account Manager

Sales Support

KMA-samordnare med hållbarhetsfokus

 


District Account Manager – Kungsbacka

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som tycker det är kul att scouta nya kunder, vårda befintliga relationer, och ha ett tätt internt samarbete mellan avdelningarna. Som District Account Manager hos gop trivs du bäst när du är ute och besöker dina kunder. Du ansvarar för ditt distrikts tillväxt/utveckling och lönsamhet, vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera bolagets olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag. Ditt distrikt blir Västra Götaland och delar av Värmland, där du arbetar mot B2B-kunder inom industri-& reklamsegmentet. Du ingår i ett försäljningsteam bestående av sex personer och jobbar i nära samarbete med övriga avdelningar. Dina kunder finns representerade inom flera olika segment som bland annat plastbearbetare, tryckerier, glasmästare, reklambyråer och profilbolag Tjänsten utgår från kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Försäljningschefen.


VEM ÄR DU?
För att lyckas som District Account Manager har du stark egen drivkraft och är en utpräglad tävlingsmänniska som brinner för att uppnå goda resultat. Du är strukturerad, målmedveten och har en affärsmässig och kundorienterad approach. Du bör ha erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande kundsegment. Du har ett entreprenöriellt sätt och hittar gärna nya vägar för att utveckla affären. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
Vi har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Du erbjuds en fast lön plus bonus.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

 


 

Sales Support – Kungsbacka

OM TJÄNSTEN
I rollen som Sales Support samarbetar du med våra kunder och jobbar tätt tillsammans med bl.a. sälj, lager och inköp. Tjänsten riktar sig mot dig som trivs med att agera spindeln i nätet, internt så väl som externt. Arbetsuppgifterna är av stor variation och kan innehålla både order, offerter, leverans- och produktfrågor Ditt dagliga arbete innebär mycket kontakt via telefon och mejl. I många avseenden är du kundens första möte med gop vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

VEM ÄR DU?
Vi tror att du har arbetat i liknande befattningar sedan tidigare och trivs med supportrollen. Du har en hög servicenivå och vill ge kunderna den expertis och engagemang som krävs för en lyckad affär. Du är social och är duktig på att både skapa och bibehålla relationer, såväl internt som externt. Du har en positiv inställning, gillar att arbeta i team och har en förmåga att leverera. Det är meriterande om du har arbetat i order/affärssystemet Microsoft Dynamics AX. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

VI ERBJUDER
gop är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en stark entreprenörsanda. Hela tiden utvecklas nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. De har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet.

ÖVRIGT
Du ingår i ett team som består av 9 medarbetare och tjänsten är placerad på kontoret i Kungsbacka och du rapporterar till Sales Support Manager.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!


 

KMA-SAMORDNARE MED HÅLLBARHETSFOKUS – Kungsbacka

Just nu söker vi en kundfokuserad KMA-samordnare med hållbarhetsfokus som kan stötta verksamheten i det dagliga arbetet samt vara delaktig i utvecklingen av produkter, tjänster och vårt företag.

ROLLEN
Du blir en del av gop’s miljö och kvalitetsorganisation. I rollen ingår samordning och kommunikation internt med allt från säljorganisation och produktansvariga till ledning samt med externa parter så som kunder, myndigheter och leverantörer. Självklart ingår även att initiera och arbeta med löpande förbättringsarbete. Det är en naturlig del i det ledningssystem som gop har. Systemet är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 men det omfattar även arbetsmiljö och brand.

Förståelse för produkter och verksamheter inom industri, entreprenad, bygg och trädgård ger dig möjlighet att kunna bidra bättre till vår framtida utveckling och fångar upp de omvärldsfaktorer som ger oss möjligheter. Därför ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom dessa branscher. I din tjänst ingår både operativt arbete för att säkerställa att ledningssystemet och verksamheten fungerar enligt både krav och satta mål men även utveckling av verksamheten för framtiden.

Det operativa arbetet innefattar bland annat att:

Utvecklings och strategiarbetet innefattar bland annat att:

DIN PROFIL
Vi söker dig som har arbetat några år med liknande frågor och på så sätt kan bidra med erfarenheter som kan utveckla arbetet vidare. Du trivs i ett säljande företag som är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en entreprenörsanda som hela tiden bidrar till utveckling av nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. gop har en platt organisation där möjligheten till deltagande i utvecklingen av företaget är stor och eget ansvar ses som en självklarhet. Som person är du öppensinnad, initiativtagande och kundfokuserad. Du trivs med att jobba såväl självständigt som i team, då uppgifterna du har kommer att medföra både eget ansvar och arbete ensam men även flera projekt och uppdrag ihop med andra nyckelpersoner inom företaget.

För att trivas i denna roll vill du ha en varierad vardag med dels operativt ansvar och dels med delar som är strategiska och utvecklande projekt. Eftersom du kommer ha kontakt med internationella leverantörer ser vi det som en självklarhet att du talar och skriver obehindrat på engelska.

ANSTÄLLNING OCH ANSÖKAN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Läs mer om gop samt arbetet inom området på här.

Intresserad? För att söka tjänsten skickar du CV och personligt brev till kontakt@obergskonsult.se och ange ”KMA gop” i ämnet. Vi har ett löpande urval, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30 september.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Öberg på Öbergs miljö- & kvalitetskonsult AB, sofia@obergskonsult.se.

 

Till toppen