Kanalplast

Kanalplast

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

Ditt nya uterumstak av kanalplast ska ge dig ljus och värme i många år framöver. Därför har vi utvecklat kanalplasttak av riktigt hög kvalitet och ett skräddarsytt profilsystem som gör monteringen enkel.

Kanaltakskivorna är speciellt utvalda för vårt skandinaviska klimat. De är slagtåliga, tål snölaster och har mycket goda isolerande egenskaper. De släpper in massor av härligt ljus, men håller de skadliga UV-strålarna kvar på utsidan. Profilsystemet gör att kanalplasttaket kan monteras snabbt och enkelt. Kanalplast har goda isolerande egenskaper och är mycket stabilt. De finns i tjocklekar från 10 till 50 mm och det gör att det alltid finns en dimension som passar för det du vill bygga, oavsett om du tänkt dig ett enkelt tak över terrassen, ett välisolerat uterum för användning året om, ett prunkande orangeri eller en vacker vinterträdgård. Takskivorna finns dessutom i flera olika färger så att du ska kunna hitta ett tak som passar dina behov.

Bygg ditt tak med Takplastguiden

gop Multiglas 10 mm

Ett utmärkt skärmtak där det inte ställs så stora krav på isoleringsvärdet, till exempel oisolerade uterum, växthus, över terrassen, pergolan, eller carporten.

gop Multiglas 16 mm

gop Multiglas 16 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat som finns tillgänglig i tre olika färger glasklar, opalvit eller rökfärgad. Kanaltakskivan passar till ett uterum med isolerade väggar och golv som skall använda en stor del av året. Den opalvita färgen är unik och tillverkas med en extra diffuserande färg som skapar ett mycket behagligt ljusgenomsläpp. Till gop Multiglas 16 mm används ett unikt profilsystem i vitlackerad aluminium.

gop Multiglas 32 mm

gop Multiglas 32 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat som finns tillgänglig i två olika färger, opalvit eller rökfärgad. Kanaltakskivan har ett U-värde som är lika lågt som ett 3 glasfönster – vilket passar utmärkt till uterum eller vinterträdgårdar som skall användas året runt. Till gop Multiglas 32 mm används ett unikt profilsystem i vitlakerad aluminium.

gop Multiglas 50 mm

gop Multiglas 50 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat. Passar utmärkt till vinterträdgårdar och uterum för användning året runt. U-värdet är lika lågt som fönster till passivhus. Den opalvita färgen är unik och tillverkas med en extra diffuserande färg som skapar ett mycket behagligt ljusgenomsläpp. Till gop Multiglas 50 mm används ett unikt profilsystem i vit plast.

Till toppen