Vår värdegrund

Vi har skapat vår värdegrund tillsammans och det är så vi ska använda den. Den beskriver hur vi är och agerar, både mot varandra och i våra samarbeten med kunder och externa partners. När vi följer värdegrunden är vi som bäst: effektiva, konkurrenskraftiga och på väg mot våra mål.

FRAMÅT

Vi präglas av kunddriven förändring. För att möta marknadens behov har vi modet att utmana och utveckla oss själva, vårt erbjudande och vår organisation. Vi är stolta över vår kompetens och använder den för att göra skillnad, med smarta och innovativa lösningar och produkter.

TILLSAMMANS

Genom samarbete skapar vi det engagemang som krävs för framgång. Vi tror på att växa med glädje genom omtanke och respekt för varandra och våra kunder. Vi är raka i vår kommunikation, tar ansvar för det vi säger och håller våra löften.

SKAPAR RESULTAT

Det ska vara enkelt att göra affärer med oss. Vi gör det svåra enkelt med hjälp av god planering och tydliga målbilder. Genom att utmana våra kostnader tar vi ansvar för ett effektivt resultat och konkurrenskraftiga priser.

Till toppen