Polyeten

Polyeten/PE är en mycket slagtålig plast med hög kemikalieresistens och fukttålighet. Materialet används ofta till olika slags industriella applikationer då det går att thermoforma samtidigt som det har har mycket goda glidegenskaper. Kan användas i kontakt med livsmedel. Materialet går att återvinna.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

PEHD

Mycket styvt och kostnadseffektivt material med hög kemikalieresistens. Medelhög molekulär densitet. Användbart till bland annat fiskeindustri, hockeyrinkar, livsmedelsproduktion, agriprodukter och liknande.

Simona rochling

EKOply

Skiva av tillverkad av 100% återvunnen polyeten och polypropylen. Materialet har låg vikt och mycket hög slagtålighet, vilket gör den till ett utmärkt alternativ till exempelvis MDF och plywood.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen