Förvaringstält

Förvaringstält

Ett förvaringstält är det perfekta sättet att förvara och skydda åkgräsklippare, ved, trädgårdsmöbler m.m. Våra förvaringstält är anpassade för vårt skandinaviska klimat med väderbeständig ram av galvaniserat stål och slitstarka dukar av polyeten.

Hitta återförsäljare här

gop Förvaringstält Grön 1,4 kvm

Ett mindre förvaringstält som passar perfekt på balkongen, altanen eller i trädgården. Här kan du enkelt förvara trädgårdsredskap, leksaker, utemöbler, sportutrustning, ved etc. Med en konstruktion av pulverlackerat stål och en slitstark duk av vattenavvisande och UV-behandlad polyetenväv får du ett beständigt och stabilt förrådstält.

gop Original Förvaringstält

gop Original förvaringstält är ett slitstarkt förrådstält med gott om plats för utemöbler, trädgårdsmaskiner eller byggmaterial. Förrådstältet är perfekt till att förvara trädgårdsmaskiner och utemöbler. Med en ram av pulverlackerat stål slipper du tråkig rost och får ett beständigt och stabilt förrådstält. Den slitstarka duken är UV-behandlad polyetenväv och även vattenavvisande vilket skyddar mot solen och håller regnet borta.Förrådstältet är mycket enkelt att montera.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen