Vårt sortiment Industri & Reklam

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av innovativa plastprodukter och plasthalvfabrikat från marknadens ledande plasttillverkare. Med vår kunskap om plast hjälper vi dig att hitta de bästa kreativa helhetslösningarna för dig och dina kunder.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS!

Svårt att välja? Besök materialguiden!

ABS

ABS

Mycket slagsegt material som är utmärkt att vakuumforma och bearbeta. Materialet har bra beständighet mot t.ex vatten, oorganiska salter, alkalier och vissa syror.

Se produkterna
Akryl/Plexiglas

Akryl/Plexiglas

Akrylplast går ofta under namnet Plexiglas och är ett mångsidigt material som är omtyckt av många tack vare dess höga transparens, slagtålighet och UV-stabilitet.

Se produkterna
Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit är en sandwichskiva med plana ytskikt av aluminium samt en kärna av polyeten. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med unika bearbetningsmöjligheter och mycket bra tryckegenskaper.

Se produkterna
APET

APET

APET är en slagtålig plast med utmärkta optiska egenskaper och mycket god kemikalieresistens. Materialet är enkelt att bearbeta och kan kallbockas.

Se produkterna
GRP/Glasfiber

GRP/Glasfiber

GRP, Glasfiber Reinforced Polyester, är ett glasfiberarmerat laminat bestående av glasfiber, polyester och gelcoat.

Se produkterna
Kompositskiva

Kompositskiva

gopanel är en glasfiberförstärkt kompositskiva med extremt låg vikt och mycket hög hållfasthet. Lättviktsskivan är särskilt utvecklad för att användas som plattform i byggnadsställningar och som golvkonstruktion i t.ex. lastbilsskåp och andra utsatta golvytor.

Se produkterna
LED

LED

Högkvalitativ LED-belysning från amerikanska SloanLED. LED-applikationerna är särskilt utvecklade för belysning av skyltar, fasadbelysning och annan grafisk kommunikation.

Se produkterna
Lim & Tillbehör

Lim & Tillbehör

Brett sortiment av lim för sammanfogning av olika slags plaster.

Se produkterna
PETG

PETG

PETG är besläktad med APET, men är mer slagtåligt och har bättre varmformningsegenskaper. Materialet är även lämplig för digitaltryck och andra trycktekniker.

Se produkterna
Polyamid

Polyamid

Polyamid används oftast till kläder eller inom industrin t.ex. som kugghjul, gjutdetaljer eller skruvar.

Se produkterna
Polyeten

Polyeten

Polyeten/PE är en mycket slagtålig plast med hög kemikalieresistens och fukttålighet. Materialet används ofta till olika slags industriella applikationer.

Se produkterna
Polykarbonat

Polykarbonat

Polykarbonat/PC är en transparent plast som är extremt slagtålig. Materialet används ofta som alternativ till glas eftersom polyarbonat är både lättare och starkare.

Se produkterna
Polypropylen

Polypropylen

Polypropylen/PP är en slagtålig plast som i grundutförandet är klart men som kan infärgas i ett obegränsat antal färger. PP finns som lättviktsskivor, tex skummad eller i sandwichkonstruktion och passar bra för många olika slags printapplikationer. Vårt breda sortiment av polypropylen är särskilt utvecklat för att möta marknadens efterfrågan på hållbara alternativ av material för reklam- och trycksaker.

Se produkterna
Polystyren

Polystyren

Polystyren/PS är en amorf termoplast med hög styvhet och hårdhet. Materialet har dessutom mycket goda formningsegenskaper samtidigt som det har bra kemikaliebeständighet.

Se produkterna
POM

POM

POM är ett vanligt plastmaterial med många olika användningsområden. Materialet är lätt att bearbeta och har utmärkta mekaniska egenskaper, vilket gör det perfekt för industriella sammanhang.

Se produkterna
PVC

PVC

Polyvinylklorid/PVC ett vanligt förekommande plastmaterial som återfinns i en mängd applikationer. Materialet har utmärkt kemikalieresistens och väderbeständighet.

Se produkterna
Solid Surface

Solid Surface

Meganite är en mineralkomposit eller solid surface bestående av akryl- och aluminatrihydrat. De huvudsakliga användningsområdena för materialet är som t.ex. badrums-, köks-, och butiksinredningar.

Se produkterna
Till toppen