Industri & Reklam

Vi erbjuder ett brett produktutbud av starka varumärken inom plastskivor och plasthalvfabrikat från marknadens ledande tillverkare. Med pricksäkra leveranser, kundanpassade produkter och lösningar förhåller vi oss till den verklighet som du möter varje dag och bidrar till att öka ditt företags konkurrenskraft. Vi strävar efter att göra arbetsdagen mer effektiv för dig som är kund hos oss. Genom att vara tillgängliga med personlig support, rådgivning, produktkunskap och service får du den hjälp du behöver precis när du behöver den. Långsiktiga samarbeten med både kunder och partners är viktiga för oss, för vi vet hur mycket värde det skapar. Så har vi arbetat sedan starten 1968.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS!

Svårt att välja? Besök materialguiden!

FÄRGSTARKA MÖJLIGHETER FÖR GRÄNSLÖSA VISIONER

Grafisk Industri

Tryckbara material sträcker sig över nästan hela vårt sortiment och den kreativa friheten är stor. Vi lägger fokus på hållbara material som kan återvinnas efter användning för att uppmuntra till cirkulära flöden och erbjuder flera återvunna alternativ.

Inredning & snickeri

Skapa högkvalitativa interiörer för offentliga eller privata miljöer med solid surface eller plana plaster. Med våra material får du en enorm bredd av visuella uttryck och egenskaper tillsammans med kreativa möjligheter när det kommer till bearbetning och hållbarhet.

Bearbetande industri

Sedan start har vi försett den bearbetande industrin med material och expertis. Bearbetnings­­möjligheterna tillsammans med vårt breda sortiment öppnar för gränslösa möjligheter – vi har något för alla tekniker och behov. Rådfråga gärna våra experter vid funderingar.

Material till nästa projekt?

Med våra material kan du skapa allt från spännande ljusskyltar, uttrycksfulla inredningsdetaljer eller hygieniska lösningar för offentliga sammanhang. Vi har ett brett sortiment av material och produktgrupper. Kontakta oss gärna om du behöver vägledning!

Material till nästa projekt?

Med våra material kan du skapa allt från spännande ljusskyltar, uttrycksfulla inredningsdetaljer eller hygieniska lösningar för offentliga sammanhang. Vi har ett brett sortiment av material och produktgrupper. Kontakta oss gärna om du behöver vägledning!

ABS

ABS

Mycket slagsegt material som är utmärkt att vakuumforma och bearbeta. Materialet har bra beständighet mot t.ex vatten, oorganiska salter, alkalier och vissa syror.

Se produkterna
Akryl/Plexiglas

Akryl/Plexiglas

Akrylplast går ofta under namnet Plexiglas och är ett mångsidigt material som är omtyckt av många tack vare dess höga transparens, slagtålighet och UV-stabilitet.

Se produkterna
Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit är en sandwichskiva med plana ytskikt av aluminium samt en kärna av polyeten. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med unika bearbetningsmöjligheter och mycket bra tryckegenskaper.

Se produkterna
APET

APET

APET är en slagtålig plast med utmärkta optiska egenskaper och mycket god kemikalieresistens. Materialet är enkelt att bearbeta och kan kallbockas.

Se produkterna
GRP/Glasfiber

GRP/Glasfiber

GRP, Glasfiber Reinforced Polyester, är ett glasfiberarmerat laminat bestående av glasfiber, polyester och gelcoat.

Se produkterna
gop Gopanel

gop Gopanel

gopanel är en glasfiberförstärkt kompositskiva med extremt låg vikt och mycket hög hållfasthet. Lättviktsskivan är särskilt utvecklad för att användas som plattform i byggnadsställningar och som golvkonstruktion i t.ex. lastbilsskåp och andra utsatta golvytor.

Se produkterna
LED

LED

Högkvalitativ LED-belysning från amerikanska SloanLED. LED-applikationerna är särskilt utvecklade för belysning av skyltar, fasadbelysning och annan grafisk kommunikation.

Se produkterna
Lim & Tillbehör

Lim & Tillbehör

Brett sortiment av lim för sammanfogning av olika slags plaster.

Se produkterna
Ljudabsorbent

Ljudabsorbent

Ljudabsorbent producerat av återvunna PET-flaskor. Printbart ytskikt av mycket hög kvalitet. Vägg- och takabsorbentens huvudsakliga ändamål är att dämpa ljud och passar därför mycket bra i vanligtvis bullertäta miljöer som exempelvis gallerior, skolor och kontor.

Se produkterna
Pappersskiva

Pappersskiva

Kartong och pappersskivor är ett bra val för dig som vill ha ett hållbart alternativ med smidig återvinning. Skivorna fungerar mycket bra till inomhusapplikationer, och kan även användas utomhus under begränsade tidsperioder. Återvinns enkelt som vanligt pappersavfall!

Se produkterna
PETG

PETG

PETG är besläktad med APET, men är mer slagtåligt och har bättre varmformningsegenskaper. Materialet är även lämplig för digitaltryck och andra trycktekniker.

Se produkterna
Polyamid

Polyamid

Polyamid används oftast till kläder eller inom industrin t.ex. som kugghjul, gjutdetaljer eller skruvar.

Se produkterna
Polyeten

Polyeten

Polyeten/PE är en mycket slagtålig plast med hög kemikalieresistens och fukttålighet. Materialet används ofta till olika slags industriella applikationer.

Se produkterna
Polykarbonat

Polykarbonat

Polykarbonat/PC är en transparent plast som är extremt slagtålig. Materialet används ofta som alternativ till glas eftersom polyarbonat är både lättare och starkare.

Se produkterna
Polypropylen

Polypropylen

Polypropylen/PP är en slagtålig plast som i grundutförandet är klart men som kan infärgas i ett obegränsat antal färger. PP finns som lättviktsskivor, tex skummad eller i sandwichkonstruktion och passar bra för många olika slags printapplikationer.

Se produkterna
Polystyren

Polystyren

Polystyren/PS är en amorf termoplast med hög styvhet och hårdhet. Materialet har dessutom mycket goda formningsegenskaper samtidigt som det har bra kemikaliebeständighet.

Se produkterna
POM

POM

POM är ett vanligt plastmaterial med många olika användningsområden. Materialet är lätt att bearbeta och har utmärkta mekaniska egenskaper, vilket gör det perfekt för industriella sammanhang.

Se produkterna
PVC

PVC

Polyvinylklorid/PVC ett vanligt förekommande plastmaterial som återfinns i en mängd applikationer. Materialet har utmärkt kemikalieresistens och väderbeständighet.

Se produkterna
Solid Surface Komposit

Solid Surface Komposit

HI-MACS® Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial med oändliga designmöjligheter – forma materialet till stilsäkra bänkskivor eller en hållbar fasad. Solid Surface är ett material med porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat.

Se produkterna

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen