Vårt sortiment Industri & Reklam

Vi erbjuder ett brett produktutbud av starka varumärken inom plastskivor och plasthalvfabrikat från marknadens ledande tillverkare. Med pricksäkra leveranser, kundanpassade produkter och lösningar förhåller vi oss till den verklighet som du möter varje dag och bidrar till att öka ditt företags konkurrenskraft. Vi strävar efter att göra arbetsdagen mer effektiv för dig som är kund hos oss. Genom att vara tillgängliga med personlig support, rådgivning, produktkunskap och service får du den hjälp du behöver precis när du behöver den. Långsiktiga samarbeten med både kunder och partners är viktiga för oss, för vi vet hur mycket värde det skapar. Så har vi arbetat sedan starten 1968.

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS!

Svårt att välja? Besök materialguiden!

ABS

ABS

Mycket slagsegt material som är utmärkt att vakuumforma och bearbeta. Materialet har bra beständighet mot t.ex vatten, oorganiska salter, alkalier och vissa syror.

Se produkterna
Akryl/Plexiglas

Akryl/Plexiglas

Akrylplast går ofta under namnet Plexiglas och är ett mångsidigt material som är omtyckt av många tack vare dess höga transparens, slagtålighet och UV-stabilitet.

Se produkterna
Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit

Aluminiumkomposit är en sandwichskiva med plana ytskikt av aluminium samt en kärna av polyeten. Konstruktionen ger ett lätt och styvt material med unika bearbetningsmöjligheter och mycket bra tryckegenskaper.

Se produkterna
APET

APET

APET är en slagtålig plast med utmärkta optiska egenskaper och mycket god kemikalieresistens. Materialet är enkelt att bearbeta och kan kallbockas.

Se produkterna
GRP/Glasfiber

GRP/Glasfiber

GRP, Glasfiber Reinforced Polyester, är ett glasfiberarmerat laminat bestående av glasfiber, polyester och gelcoat.

Se produkterna
Kompositskiva

Kompositskiva

gopanel är en glasfiberförstärkt kompositskiva med extremt låg vikt och mycket hög hållfasthet. Lättviktsskivan är särskilt utvecklad för att användas som plattform i byggnadsställningar och som golvkonstruktion i t.ex. lastbilsskåp och andra utsatta golvytor.

Se produkterna
LED

LED

Högkvalitativ LED-belysning från amerikanska SloanLED. LED-applikationerna är särskilt utvecklade för belysning av skyltar, fasadbelysning och annan grafisk kommunikation.

Se produkterna
Lim & Tillbehör

Lim & Tillbehör

Brett sortiment av lim för sammanfogning av olika slags plaster.

Se produkterna
Ljudabsorbent

Ljudabsorbent

Ljudabsorbenters av 100% återvinningsbart material. Vägg- och takabsorbenters huvudsakliga ändamål är att dämpa ljud och passar därför mycket bra i vanligtvis bullriga miljöer såsom gallerior, skolor och kontor.

Se produkterna
Pappersskiva

Pappersskiva

Se produkterna
PETG

PETG

PETG är besläktad med APET, men är mer slagtåligt och har bättre varmformningsegenskaper. Materialet är även lämplig för digitaltryck och andra trycktekniker.

Se produkterna
Polyamid

Polyamid

Polyamid används oftast till kläder eller inom industrin t.ex. som kugghjul, gjutdetaljer eller skruvar.

Se produkterna
Polyeten

Polyeten

Polyeten/PE är en mycket slagtålig plast med hög kemikalieresistens och fukttålighet. Materialet används ofta till olika slags industriella applikationer.

Se produkterna
Polykarbonat

Polykarbonat

Polykarbonat/PC är en transparent plast som är extremt slagtålig. Materialet används ofta som alternativ till glas eftersom polyarbonat är både lättare och starkare.

Se produkterna
Polypropylen

Polypropylen

Polypropylen/PP är en slagtålig plast som i grundutförandet är klart men som kan infärgas i ett obegränsat antal färger. PP finns som lättviktsskivor, tex skummad eller i sandwichkonstruktion och passar bra för många olika slags printapplikationer. Vårt breda sortiment av polypropylen är särskilt utvecklat för att möta marknadens efterfrågan på hållbara alternativ av material för reklam- och trycksaker.

Se produkterna
Polystyren

Polystyren

Polystyren/PS är en amorf termoplast med hög styvhet och hårdhet. Materialet har dessutom mycket goda formningsegenskaper samtidigt som det har bra kemikaliebeständighet.

Se produkterna
POM

POM

POM är ett vanligt plastmaterial med många olika användningsområden. Materialet är lätt att bearbeta och har utmärkta mekaniska egenskaper, vilket gör det perfekt för industriella sammanhang.

Se produkterna
PVC

PVC

Polyvinylklorid/PVC ett vanligt förekommande plastmaterial som återfinns i en mängd applikationer. Materialet har utmärkt kemikalieresistens och väderbeständighet.

Se produkterna
Solid Surface Komposit

Solid Surface Komposit

HI-MACS® Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial med oändliga designmöjligheter – forma materialet till stilsäkra bänkskivor eller en hållbar fasad. Solid Surface består av akryl, mineral och naturliga pigment som i kombination blir ett material med porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat.

Se produkterna
Till toppen