gop

gop erbjuder ett noga utvalt sortiment av plasthalvfabrikat och plastprodukter från marknadens ledande leverantörer. 50 år i branschen har försett oss med gedigna kunskaper som ger oss möjligheten att handplocka de bästa materialen anpassade efter våra kunders önskemål. Vi strävar ständigt efter att erbjuda marknadens bästa totallösningar för såväl industri som byggvaruhandel och byggföretag. Gemensamt för våra välkända varumärken är att de uppfyller höga krav på kvalitet, funktion och livslängd.

”Vi älskar plast” är vårt motto och det genomsyrar hela vår verksamhet. Vi upphör aldrig att fascineras av de spännande möjligheter som plast erbjuder och ligger i framkant när det gäller nya innovationer och material. Med vår passion och kunskap för materialet vill vi inspirera inom våra affärsområden Industri, Bygg och Design.

Kunskap och samarbete

Vi har stor kännedom om våra material och produkter samt lång erfarenhet av tillämpningar och rådgivning. Tillsammans besitter våra medarbetare en stor kunskap inom alla typer av applikationsteknik och materialfrågor. För att säkerställa våra kunders konkurrensfördelar väljer vi att samarbeta med marknadens ledande leverantörer.

Effektiva leveranser

Vårt huvudkontor och lager ligger i Kungsbacka (Göteborg) men vi finns även med försäljningskontor och lager i Stockholm och Oslo (gop Plastkompaniet AS). Med tre anläggningar kan vi erbjuda snabba och effektiva logistiklösningar och nå ut med våra produkter till hela den skandinaviska marknaden. Anläggningarna är utrustade med automatsågar och kapmaskiner vilket gör det möjligt för oss att leverera skivor tillkapade enligt våra kunders önskemål.

om-oss_lager

Hänsyn till kvalitet och miljö

I företaget pågår ett fortlöpande förbättringsarbete inom kvalitet och miljö. Sedan februari 2004 är vi kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Samtliga våra huvudleverantörer har certifierade kvalitets- och miljöledningssystem.

Läs mer om vårt kvalitet- och miljöarbete här

Till toppen