Välkommen till gop

gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968.

Hög tillgänglighet och leveranssäkerhet

Våra kontor och lager ligger i Kungsbacka söder om Göteborg samt i Stockholm, Oslo och på Sjælland. Med vår närvaro kan vi garantera hög tillgänglighet genom snabb distribution och leveranssäkerhet. Samtliga anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor tillkapade enligt dina önskemål.

Gör dina utmaningar till våra

Våra kunniga medarbetare ger vägledning från idé till leverans, i vårt erbjudande ingår rådgivning och utbildning inom vårt breda produktutbud. Med över 50 år i branschen och ett högt engagemang har vi gedigen kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi bidrar till innovation, håller oss uppdaterade och sprider information om utvecklingen i branschen.

Hänsyn till kvalitet och miljö

I företaget pågår ett fortlöpande förbättringsarbete inom kvalitet och miljö. Sedan 2004 är vi certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001. Samtliga våra huvudleverantörer har certifierade kvalitets- och miljöledningssystem. Vi är även anslutna till FTI och flera av våra produkter inom Bygg & Trädgård är BASTA-registrerade.

Läs mer om vårt kvalitet- och miljöarbete här

Till toppen