Träkomposit

Träkomposit

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

En vacker träkomposit som håller i alla väder. Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. Och det ska vara skönt att gå på. Precis som gop Woodlon. Väljer du gop Woodlon till din uteplats får du en komposittrall med träets utseende och känsla i kombination med plastens mjukhet, väderbeständighet och slitstyrka. Trallen behåller sitt utseende år efter år utan varken ytbehandling eller mycket underhåll. Komposittrallen består av en blandning gjort på träfiber och plast som ger styrka, snygg finish och står emot både stekande sol och hällande regn. Till skillnad mot många andra komposittrall består gop Woodlon av solida boards som är designade för att tåla vårt tuffa skandinaviska klimat och våra skiftande årstider.

Bygg ditt golv med Golvguiden

Beställ varuprover

gop Woodlon Elegance

gop Woodlon Elegance är ett utegolv med träkänsla. Kärnan består av solid träkomposit och ytskiktet är tillverkat av polymer med en naturtrogen trästruktur. Till skillnad från de flesta andra material blir det inte fläckigt eller missfärgat om du råkar spilla något på golvet, och det bleks heller inte av solen.

newtech

gop Woodlon Tillbehör

En stor fördel med träkomposit är att brädorna är formstabila och inte slår sig av fukt. Den egenskapen tillsammans med de specialdesignade tillbehören gör att du enkelt kan få ett helt perfekt resultat när du lägger ditt gop Woodlon utegolv.

Till toppen