gop Gopanel

gop Gopanel är en glasfiberförstärkt kompositskiva med extremt låg vikt och  mycket hög hållfasthet. Lättviktsskivorna finns i flera olika utföranden, och används som material i exempelvis byggnadsställningar, golvkonstruktion i lastbilskåp eller som gjutform i professionella gjutprojekt. Gemensamt för produkterna är att skivorna håller extremt hög slagstyrka och låg vikt, uppskattade egenskaper för många olika slags byggnationsprojekt.

Fördelar med gopanel:

› Låg vikt. Stor viktbesparing jämfört med andra material så som tex trä/plywood.
› Lång livslängd. Tåligt material som inte bryts ned.
Fukttåligt. Materialet absorberar inte vatten och ruttnar inte.
Slagtålig. Hög slagtålighet tack vare glasfiberarmering.
› Slitstark
› Snabba leveranser. Lagerförs hos gop.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

gop Gopanel Form - NYHET!

Slitstark och vattenavvisande kompositskiva speciellt utvecklad för gjutning. Den tåliga skivan av glasfiberförstärkt polypropylen ersätter effektivt traditionella gjutskivor som exempelvis plywood, trä, stål, aluminium och liknande. Vikten på skivorna är upp till 30% lägre än motsvarande organiska material och dom kan rengöras och återanvändas upp till 40 gånger vid korrekt hantering.

gopanel Kompositskiva – Flooring

gopanel LITE Flooring används som golvkonstruktion till lastbilssåp, släpkärror, containers mm. Materialet finns tillgängligt både som måttbeställda skivor och i fullformat. Fullformatsskivor passar mycket bra i bland annat 3,5 tons lastbilsskåp och kapas enkelt till önskad storlek. Materialets extremt låga vikt bidrar till viktbesparingar i flertalet konstruktioner.

gopanel kompositskiva – Scaffolding

Sedan 2014 har gopanel LITE Scaffolding använts framgångsrikt till byggnadsställningar. Kompositskivan minimerar ställningens vikt och ökar säkerheten för arbetstagaren. Skivorna har hög slagtålighet och varken ruttnar eller drar inte åt sig fukt. Egenskaperna ger gopanel en lång livslängd i jämförelse med andra material som används i samma applikationer, exempelvis trä eller plywood.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen