Växthus

Växthus

Här hittar du välplanerade och snygga växthus av plast till din trädgård.

Ett eget växthus är det perfekta sättet för att skydda dina växter och odlingar. Förläng sommaren med en egen oas och njut av grönskan i ditt växthus. Våra växthus är av god kvalitet, underhållsfria och enkla att montera. Ett bra växthus gör det enklare att odla och det du odlar i ditt växthus håller längre. Alla våra växthus har tak och väggar i kanalplast vilket ger ett hållbart växthus och ett jämnare växthusklimat jämfört med t.ex. ett växthus i glas.

gop Mythos

Med vårt växthus får du gott om plats för både odling, förvaring och uppdrivning av plantor. Två hängrännor och ventilationsfönster ingår och skapar ett naturligt luftflöde och hjälper dig att balansera fuktnivå och temperatur. Med växthuset kommer en galvaniserad sockel och en dörr på stadiga gångjärn samt två hängrännor. Väggarna består av UV-skyddade och slagtåliga 4 mm polykarbonatskivor med kanalkonstruktion som gör att temperaturen blir jämnare och skyddar mot kraftig UV-strålning. Ramverk i pulverlackerad aluminium. Växthuset har ett profilsystem där man enkelt skjuter i skivorna för en snabb och smidig montering.

gop Lean To

Väggarna består av UV-skyddade och slagtåliga 4 mm polykarbonatskivor med kanalkonstruktion. Ramverk i pulverlackerad aluminium samt sockel av galvaniserad stål gör att växthuset är i princip helt underhållsfritt. Effektiv skjutdörr och öppningsbart tak som är justerbart ger ett naturligt luftflöde. Växthuset levereras utan bakstycke och monteras direkt mot vägg. Växthuset är enkelt att montera och väggfästen och hängränna medföljer.

Till toppen