Uttrycksfulla
och cirkulära material
för arkitekter och designers
 

Polygood® representerar nyskapande materialestetik inom design, med skivor tillverkade av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast. Produkten produceras av The Good Plastic Company som låter plastrester som exempelvis tangentbord, kylskåp och luftkonditionerare få en andra chans när de omvandlas till formstarka material för design- och inredningssammanhang.  

Det karakteristiska skivmaterialet ger inte bara designers och inredningsarkitekter möjligheten att skapa spännande miljöer och interiörer, utan de bidrar också till att främja hållbarhet, återanvändning och cirkulär design. Materialet är idealiskt för exempelvis butiksinredningar, möbler, skyltning, väggbeklädnader eller ytskikt för kök och badrum.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

 

 

 Varför POLYGOOD? 

› 100 % återvunnen plast utan halogener
› 100 % återvinningsbar
› Bearbetningsbar med vanliga träverktyg 
› Modernt färgurval och mönster i återvunnet utförande
› Kan produceras i unika färger och mönster efter designerns önskemål
› Extremt lågt CO2-avtryck 
› 10 års garanti vid korrekt utfört montage 
› Oändliga designmöjligheter

LÄS MER I BROSCHYREN

Användningsområden för Polygood

Butiksinredning

Låt hållbarhet genomsyra företaget – från produktionsprocessen till den visuella upplevelsen för kunderna i butiken. Med Polygood blir engagemanget mer konkret genom en visuellt hållbar atmosfär, i allt från bord, hyllor, stativ, väggdisplayer etc. – allt tillverkat av 100 % återvunnen plast med en estetisk tilltalande design.

Interiör och möbler

Skapa framtidens interiörer och möbler där ansvar möter estetik. Varje mönster har sin egen unika bakgrundshistoria. Med Polygood skapar du inte bara unika och stilfulla utrymmen utan är också föregångare för en hållbar framtid.

Ytskikt för kök och badrum

Planerar du att skapa ett spektakulärt badrums- eller köksutrymme? Med stilfulla Polygood får du en unik kombination av estetik och hållbarhet. För en naturlig stenlook kan du få skivorna polerade till en matt eller blank finish.

Hållbar designfilosofi från produktion till slutprodukt

Polygood representerar inte bara en otroligt formstark och estetiskt tilltalande produkt, den besitter även en hållbar designfilosofi som går hela vägen från produktion till slutprodukt. Att göra hållbara och medvetna materialval är en av de främsta utmaningarna för dagens designindustri. Skandinavien är framstående när det gäller cirkulär design och hållbarhet.

Polygood härrör inte bara från hundra procent återvunnen plast, utan är också helt återvinningsbar. Produkten hjälper till att stärka den skandinaviska arkitektens och designerns engagemang för hållbar design och materialursprung.

 

Inspiration

 

INSPIRATION

Vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Support och rådgivning genom hela projektet

Vi bidrar med expertis och rådgivning under hela projektet, från planering och materialoptimering till dokumentation, miljömärkningar och logistik. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ert projekt!

BESTÄLL DIREKT I VÅR WEBBUTIK GOP STORE

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.

Inlogg gop Store

Kontakta våra möjliggörare

 

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personlig support för frågor och förfrågningar.

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen