LED

LED

Högkvalitativ LED-belysning från amerikanska SloanLED. LED-applikationerna är särskilt utvecklade för belysning av skyltar, fasadbelysning och annan grafisk kommunikation. Vi har även ett program för belysning av bensinstationer utvändigt som invändigt.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Profilbokstäver

Brett sortiment av LED-belysning särskilt framtagen för belysning av både grunda och djupa profilbokstäver. Finns både som LED-strip och i enskilda LED-moduler med olika slags kvaliteter och egenskaper.

Konvertrar

Robusta konvertrar med senaste tekniken, utvecklade för att hålla under lång tid och samtidigt ge en så energieffektiv strömförsörjning som möjligt.

LEDtuber

LEDTuber i olika utföranden för kreativa skyltlösningar. Finns både som rampprodukt och formbar neonlik LED-tub av silikon.

Ljuslådor

LED-moduler till enkel- och dubbelsidiga ljuslådor. Anpassade till såväl tunna som djupa och stora ljuslådor. Enkla lösningar för både nyproducerade och eftermonterade applikationer.

Alternativ till lysrör

Utmärkta lösningar för toppbelysning av obelysta skyltar eller dekorbelysning. Enkel och snabb montering.

UTEBELYSNING

Specialdesignad belysning för bensinstationer som både skapar uppmärksamhet och samtidigt håller en energieffektiv belysning.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen