För oss är kombinationen hög kvalitet, funktion och design en självklarhet. Därför lever våra fasadsystem och material inom arkitektur, design och byggnation alltid upp till just det, oavsett om de ska placeras i en inomhus- eller utomhusmiljö.

Gränslösa möjligheter

 

› Upptäck en ny designfrihet.
Brett utbud av material med stor variation i form, färg och struktur för unika uttryck inom arkitektur, inredning och byggnation.

› Hållbar design och högkvalitativa material.
Vi garanterar material med hög kvalitet samt god tillgång till dokumentation och hållbarhetsinformation.

› Projektsupport och kunskap.
Genom hela vårt samarbete kan du räkna med expertis, närvaro och rådgivning.

Sortiment inom fasad & projekt

Vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Support och rådgivning genom hela projektet

Vi bidrar med expertis och rådgivning under hela projektet, från planering och materialoptimering till dokumentation, miljömärkningar och logistik. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ert projekt!

Hållbarhet

gops hållbarhetsarbete genomsyrar hela företaget och utgår från att allt hänger ihop. Hållbarhet är viktigt för oss dels från ett miljöperspektiv men också i arbetet med att utveckla och införa produkter, hur vi återvinner och hanterar avfall, i våra sociala relationer och i vårt sätt att öka vår tillväxt. Att göra rätt från början är viktigt både för miljön men också för att undvika extra arbetsbörda och kostnader, vilket bidrar till ett hållbart företagande och nöjda kunder.

För att säkerställa att vi arbetar med miljöfrågor som ger nytta från ett globalt perspektiv har vi valt att koppla vårt miljö- och hållbarhetsarbete till FN:s 17 globala hållbarhetsmål.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen