Förråd

Högkvalitativa och underhållsfria förråd med gott om plats för förvaring av exempelvis cyklar, trädgårdsmöbler och verktyg. Förrådens slitstarka lack skyddar mot rost och repor. Dörrarna är försedda med beslag för fästpunkter av hänglås. Förråden har ventilation i gavlarna för att skapa luftflöde när förrådet är stängt.

Utöver vårt sortiment av förråd så har vi även möjlighet att erbjuda takplast för dig som vill ha en öppen taklösning utan isoleringskrav.

Hitta återförsäljare här

gop Trenix Förråd

Stabilt och underhållsfritt förråd i galvaniserat stål för smart och effektiv förvaring i din trädgård. Förrådet har generösa dubbla skjutdörrar som går att låsa. Kommer som färdig byggsats för enkel och smidig montering. Förrådet finns i 3 olika storlekar vilket gör det lätt att hitta det perfekta förrådet som passar just din trädgård.

gop Cover-It Förråd

gop Cover-It är ett praktiskt, snyggt och stabilt förråd till din trädgård. Förrådet är tillverkat av galvaniserat stål som motverkar rost och korrosion. Det sluttande taket är designat för att undvika vattenansamling och med gavelventiler blir det ett jämnt luftflöde i förrådet.

gop Merkur Förråd

Merkur förråd är en högkvalitativ redskapsbod med högt ljusinsläpp och enorm stabilitet. Förrådet har en stålförstärkt konstruktion, dubbelväggar i HDPE (högdensitets-polyeten) och fönster högst upp i slagtålig polykarbonat för extra ljusinsläpp.

gop Luna Förråd

Luna förråd är en högkvalitativ redskapsbod med enorm stabilitet. Förrådet har en stålförstärkt konstruktion och dubbelväggar i HDPE (högdensitets-polyeten). Förrådets fönster är gjorda av slagtålig polykarbonat och kan öppnas upp ca halvvägs för enkel vädring och extra ljusinsläpp.

gop Toledo

Toledo är det optimala förrådet för saker till huset och trädgården: Förvara dina trägårdsdynor, grilltillbehör, redskap och leksaker enkelt och säkert i detta förråd. Stor dörröppning med lås och en vägghöjd på 1,83 m möjliggör en enkel förvaring, även för skrymmande och längre föremål. Den galvaniserade stålkonstruktionen är särskilt slitstark, robust och väderbeständig, vilket gör den idealisk för utomhusbruk året runt.

gop Ezee Shed Förråd

Komplett förråd i färdig byggsats som finns i två färger och flera storlekar. Tillverkad av lackerat galvaniserat stål vilket ger dig ett robust och hållbart förråd. Unik konstruktion som både underlättar monteringen och ger dig en extra hållbar och robust konstruktion. Generöst höjdutrymme och bred dörr vilket gör det lätt och enkelt att gå in och ur förrådet. Förrådet kommer med förberedd hänglås fäste så att du enkelt kan sätta dit ett eget hänglås.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen