Korrugerad plast

Korrugerad plast

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

Korrugerad plast är ett utmärkt val om du vill ha en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp – exempelvis över altanen, carporten eller cykelskjulet – men inte ska bygga något som kräver att taket har isolerande egenskaper.

Under ett tak av korrugerad plast kan du njuta mer av sommaren. Du kan sitta ute även om det regnar, får skydd från solens UV-strålar och kan få kvällarna att räcka längre, eftersom taket skyddar dig från daggen. Våra takskivor av korrugerad plast är utvecklade för det skandinaviska klimatet och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Tack vare den höga slagtåligheten och de skräddarsydda tillbehören får du ett tak som du kan njuta under i många år framöver. Korrugerad plast har många användningsområden. Det fungerar på balkongen, som tak till uteplatsen eller växthuset, som ljusgenomsläpp i stallbyggnader och som innertak i lador.

gop Esslon

gop Esslon är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket behagligt ljusinsläpp och högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Esslon finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Suntuf

gop Suntuf är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp och exceptionellt högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Materialet lämpar sig även mycket bra som tak och väggmaterial till växthus. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Suntuf finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Skylon

gop Skylon är en prisvärd trapetsskiva med mycket hög ljustransmission som passar perfekt till en öppen taklösning. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. gop Skylon är återvinningsbar till hundra procent och lätt att montera.

PV-NYL

gop PV-Nyl är en mycket prisvärd sinuskorrugerad klar plast för hobbyändamål som exempelvis drivbänkar eller väderskydd. Ej lämpligt som altantak.

Tillbehör

Små detaljer kan göra stor skillnad. Därför nöjer vi oss inte med att bara tillverka trapetstak av hög kvalitet. Till gop Esslon och gop Suntuf har vi utvecklat ett komplett sortiment av tillbehör som gör taket snyggare, enklare att montera och dessutom ökar livslängden.

Till toppen