Polykarbonat

Polykarbonat/PC är optiskt klart och extremt slagtåligt. Eftersom materialet är lätt att bearbeta och varmforma, används det ofta inom industrin samt till säkerhetsinglasningar. PC kan infärgas i en mängd olika färger, vanligast förekommande är klar, opal och rök. Materialet går att återvinna.

PC UV

PC med förstärkt UV-skydd vilket gör materialet perfekt lämpat för utomhusbruk. Precis som i sitt standardutförande har materialet hög ljustransmission och är extremt slagtåligt, värmebeständigt och har hög brandklass.

Makrolon Impex

PC

Mångsidigt material med hög transparens och jämn yta. Det slagtåliga materialet är lätt att bearbeta och passar en mängd applikationer som kräver hög slagtålighet.

Makrolon Makrolon

PC Hard Coat

PC med unik ytbehandling som gör att skivorna är extra reptåliga och har en högre kemikalieresistens samt ett utökat skydd mot UV.

Makrolon Impex

Fasadsystem

Komplett system av kanalplast med tillhörande profiler, fästelement, packning och tejp. Panelerna har en mycket god isolerande förmåga. Systemet lämpar sig som ytterväggsfasad i både privata och kommersiella fastigheter. Materialet släpper igenom mycket ljus samtidigt som det isolerar väl och filtrerar bort UV-strålning.

Rodeca
Till toppen