Pergola

Pergola

Kompletta och rejäla pergolas som är helt underhållsfria

Våra pergolas levereras som kompletta byggsatser och är mycket enkla att montera. Med en pergola från gop kan du skapa en egen oas i din trädgård. Montera din pergola mot en fasad och använd den som ett enkelt uterum eller helt fristående i din trädgård. Varma sommardagar finns det få saker som slår känslan av att sitta under en pergola som ger både rum, skugga och lä.

gop Palermo

Takskivorna av 6 mm slagtålig polykarbonat blockerar solens skadliga UV-strålar, överför ett behagligt solljus men ger ändå tillräcklig skuggning. Stabil konstruktion av rostbeständig pulverlackerad aluminium med galvaniserade stålbeslag. gop Palermo finns i två storlekar. Lätt att montera.

gop Verona

gop Verona är en snygg och stabil pergola som ger ett behagligt solskydd på varma sommardagar. Med en stilren design passar vår pergola perfekt på de flesta uteplatser. Taket består av slagtåliga skivor av UV-skyddad kanalplast i 6 mm rökfärgad polykarbonat. För att slippa mygg och knott ingår det också ett slitstarkt insektsnät i nylon! gop Verona är enkel att montera och finns i två olika storlekar.

Till toppen