Garagetält

Garagetält

Våra garagetält passar perfekt för dig som inte har eller kan bygga ett garage eller som helt enkelt behöver mer förvaring. Tälten har en stabil stomme av pulverlackerat stål som sedan täcks med en slitstark tältduk. Garagetältens riv och slitstarka armerade tältduk är UV-behandlad och vattenavvisande vilket både skyddar mot solen och håller regnet borta.

gop Original

Vårt garagetält gop Original är ett rymligt garagetält som passar perfekt för dig som inte har eller kan bygga ett garage eller som helt enkelt behöver mer förvaring. Tältet har en stabil stomme bestående av pulverlackerat stål som täcks med en slitstark tältduk. Garagetältets riv och slitstarka armerade tältduk är UV-behandlad och vattenavvisande vilket både skyddar mot solen och håller regnet borta.

gop RoundTop

Garagetält med UV-behandlad och vattenavvisande polyetenväv (212 g/kvm) i tre skikt. Den starka polyetenväven är värmebehandlad och saknar sömmar för att ge maximalt skydd mot väta. Stabil och korrosionsbeständig stålram med 3,5 cm i diameter. Rundad takkonstruktion som ger gott om utrymme på höjden.

Till toppen