Polystyren

Polystyren/PS är en amorf termoplast med hög styvhet och hårdhet. Materialet har dessutom mycket goda formningsegenskaper samtidigt som det har bra kemikaliebeständighet. Materialet passar perfekt för olika slags reklamapplikationer. Finns som homogen skiva och i skummat utförande.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

PS Skummad

Perfekt material för applikationer som kräver låg vikt, mycket hög styvhet och god vidhäftning vid digital- och screentryck. Materialet har skummad kärna och homogen yta. Finns i en mängd olika utföranden och tjocklekar.

Gäller Smart-X och Stadur EasyprintSmart-X Stadur goboard

(Återvinningssymbol gäller Smart-X och Stadur Easyprint)

HIPS

Slagtåliga homogena skivor för displaymaterial, butiksinredning eller annan grafisk produktion. Finns i olika färger med spegelyta för en effektfull design. Materialet går att återvinna.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen