Polypropylen

Polypropylen/PP är en slagtålig plast som i grundutförandet är klart men som kan infärgas i ett obegränsat antal färger. Materialet passar bra för många olika slags printapplikationer samtidigt som det kan både bigas och stansas. Vid tryck rekommenderas coronabehandlad yta för bästa resutalt. Materialet går att återvinna.

PP Kanal

Slitstark plast i kanalkonstruktion med mycket låg vikt. Ytskikten är coronabehandlade, vilket ger en utmärkt tryckyta för både digital och screentryck. Materialet är resistent mot vatten, fetter och oljor, och har ett gott skydd mot både minerala och organiska syror och lösningsmedel. Perfekt till enkel och dubbelsidiga trycksaker, skyltar, produktdisplayer och olika sorters förpackningar.

PP Bubbel

Sandwichskiva med tre skikt av polypropylen: ett termoformat mittlager och två solida skivor som ytterskikt. Skivan får sin lätthet och styvhet från kärnans bubblor. Materialet är hållfast och mycket motståndskraftigt mot fukt. Materialets plana och coronabehandlade ytor har utmärkta tryckegenskaper och passar perfekt för enkel- och dubbelsidiga applikationer som kräver låg vikt och lång hållbarhet.

PP Folie

Slagtålig folie med låg egenvikt. Passar utmärkt till produktförpackningar, kontors- och presentmappar, olika sorters skyltmaterial eller som fuktskydd under vitvaror. I standardsortimentet finns ett stort antal färger men färgskalan är i princip oändlig då materialet kan specialproduceras i så gott som alla färger. Finns även i utförandet tät vit, perfekt för dubbelsidiga tryck då det inte släpper igenom bakomvarande ljus.

Till toppen