Pappersskiva

Vilket material är bäst till skyltar? Den frågan har inget rakt svar utan beror på en mängd olika faktorer och krav. Är du ute efter ett hållbart skyltmaterial som är smidigt att återvinna kan en kartong eller pappersskiva vara ett bra alternativ. Pappskivor lämpar sig utmärkt för kampanj- och butiksskyltning då materialet återvinns som vanligt pappersavfall, och kan även användas utomhus under begränsade tidsperioder. 

FÖRDELAR MED PAPPERSSKIVOR 

› Utmärkta printresultat 
› Lätt att behandla med skärande verktyg  
› Perfekt till inomhuskampanjer
› Enkla att återvinna

 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

SWEDBOARD® Fibre

SWEDBOARD® Fibre tar konceptet pappersskivor till nästa nivå. Med ett unikt ytskikt som motverkar sprickor vid 3D-konstruktion och som även ger perfekta printresultat är skivan det självklara valet för en mängd applikationer inom visuell kommunikation. Skivorna är tillverkade i Sverige och är återvinningsbara.

gop Paperboard by Oppboga

gop Paperboard by Oppboga är det perfekta valet för displayer och skyltar inomhus. En lättviktsprodukt med oöverträffad styvhet och vithet i ett kostnadseffektivt utförande. Med coatade släta ytskikt har produkten ypperliga printresultat.

goBond Ecopaper

goBond Ecopaper är en ny revolutionerande utomhusprodukt från gop tillverkad av papper. Den tekniska livslängden för produkten är 30 år utomhus och kan därför fungera ypperligt som ett mer permanent skyltmaterial exteriört. Produkten består till 60% av återvunnet papper och har en oöverträffad styvhet och slagstyrka.

SWEDBOARD® Composite Premium

Lättviktsskivan SWEDBOARD® Composite är det perfekta valet för inomhusapplikationer. Den lätta men styva kärnan av vit polystyrén i kombination med pappersbaserade vita ytskikt skapar en perfekt produkt för många applikationer inom visuell kommunikation. Tillverkat i Sverige.

SWEDBOARD® Solid Premium

SWEDBOARD® Solid är ett tunt material som är optimalt för såväl plana som tredimensionella applikationer. Produkten har en unik fiberorientering och i kombination med det högkvalitativa ytskiktet från Fibre och Composite spricker den inte när den böjs. Tillverkat i Sverige och 100% återvinningsbar.

DISPA Displayskiva

DISPA® Displayskiva tillverkas av  papper och passar mycket bra för kampanjskyltning. Eftersom produkten återvinns som vanligt pappersavfall lämpar den sig utmärkt till ex. butikskommunikation och tillfälliga kampanjer. DISPA® har låg vikt, håller sig plan och ger ett utmärkt tryckresultat. 

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen