Buller­skydd

TRANSPARENT BULLERAVSKÄRMNING MED UNIKA DESIGNMÖJLIGHETER

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom transparenta lösningar av akryl och polykarbonat som bulleravskärmning vid väg, bro och järnväg. Kontakta oss gärna redan i idéstadiet, vi bistår med kunskap, råd och dokumentation genom hela projektet.

PLEXIGLAS® Soundstop – Unika designmöjligheter och oslagbar totalekonomi
Världsledande material för transparent bulleravskärmning med oslagbar livslängd och egenskaper som gör PLEXIGLAS® Soundstop till det mest ekonomiska alternativet över tid. Akrylskivorna gör det möjligt att skapa bulleravskärmning med stora transparenta ytor och unik design tack vare stora variationer i färg och form. Med ett färre antal stolpar kan du utöver goda designmöjligheter även räkna med stora kostnadsfördelar. PLEXIGLAS® Soundstop har dessutom mycket hög transparens och optisk kvalitet.

Fördelar med BULLERSKYDD AV PLEXIGLAS® Soundstop

› Unika designmöjligheter inom färg och form
› Upp till 8 x 2 meter stora skivor
› Extremt motståndskraftigt mot väder och åldrande
› Mer slagtåligt och lättare än glas
› PLEXIGLAS® BirdGuard erbjuder fågelskydd med integrerat mönster
› 30 års garanti mot gulning
› Certifierade enligt ZTV-Lsw 06, EN1793 och EN1794
› Materialet går att återvinna

Våra material för Bullerskydd

transparenta bullerskydd med unika designmöjligheter

PLEXIGLAS® Soundstop är transparenta akrylskivor för bulleravskärmning med unika designmöjligheter och oslagbar totalekonomi. Skivorna finns i ett flertal transparenta färger och materialet kan anpassas till varje projekt, t.ex genom screentryck/borstade ränder, bockning, sågning eller fräsning.  Bullerskärmarna möter kraven ZTV-Lsw 06, EN 1793 och EN 1794.  PLEXIGLAS® Soundstop har upp till 30 års garanti. Materialet går att återvinna.

Läs mer om Plexiglas Soundstop

TRANSPARENT akryl med integrerat fågelskydd

PLEXIGLAS® Soundstop Birdguard har ett unikt integrerat mönster för fågelskydd. Materialet har samma ljuddämpande egenskaper som PLEXIGLAS® Soundstop. Materialet går att återvinna.

Läs mer om Plexiglas Soundstop Birdguard

Polykarbonat för bulleravskärmning

Polykarbonat/PC kännetecknas främst av mycket hög slagtålighet. Produkten används ofta i offentliga applikationer där slagtålighet är ett centralt krav. I Sverige används den även en hel del i bullerskärmar. Polykarbonatskivor för bullerskärmar produceras främst i 12 mm tjocklek men går även att beställas upp till 20 mm. Materialet går att återvinna.

Läs mer om polykarbonat

Inspiration bullerskydd

BULLERSKYDD MED INTEGRERAT FÅGELSKYDD PLEXIGLAS® Soundstop finns med integrerat fågelskydd och oslagbara möjligheter inom färg och form.

BULLERAVSKÄRMNING AV AKRYLSKIVOR MED UNIK HÖJD Längs E20 i Partille, Göteborg, finns bullerskärmar av PLEXIGLAS® Soundstop Birdguard 20 mm i färgen Float Green. Projektet är unikt i Sverige just på grund av höjden på akrylskivorna som vid vissa punkter mäter hela 6 meter. Akrylskivorna har ett integrerat mönster för fågelskydd.

PLEXIGLAS® SOUNDSTOP GS CC HAR INTEGRERAT SPLITTERSKYDD De slagtåliga akrylskivornas motståndskraft jämfört med glas och akrylplast utan splitterskydd illustreras i filmen, test enligt EN1749-2.

Vi effektiviserar era projekt

Vi identifierar rätt material till rätt plats och applikation.

Vi rekommenderar rätt infästning.

Vi säkerställer att produkterna uppfyller gällande krav.

Vi bistår med certifikat och dokumentation.

Vi optimerar och kapar material efter behov.

Vi ansvarar för logistik och instruktioner till montörer.

Vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Support och rådgivning genom hela projektet

Vi bidrar med expertis och rådgivning under hela projektet, från planering och materialoptimering till dokumentation, miljömärkningar och logistik. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ert projekt!

Kontaktformulär

Vi på gop finns tillgängliga för frågor och förfrågningar! Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig. 

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen