Korrugerad Plast

Korrugerad Plast

Plasttak - FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

Korrugerad plast är ett utmärkt val om du vill ha en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp – exempelvis över altanen, carporten eller cykelskjulet – men inte ska bygga något som kräver att taket har isolerande egenskaper. Under ett tak av korrugerad plast kan du njuta mer av sommaren. Du kan sitta ute även om det regnar, får skydd från solens UV-strålar och kan få kvällarna att räcka längre, eftersom plasttaket skyddar dig från daggen. Korrugerad plast har många användningsområden. Takplasten fungerar på balkongen, som trapetstak till uteplatsen eller växthuset, som ljusgenomsläpp i stallbyggnader och som innertak i lador.

Letar du efter en lite mindre lösning för att skydda mindre ytor eller dörrar och fönster från väder och vind, så rekommenderar vi att du kollar in våra produkter inom skärmtak.

Fördelar med gop trapetstak

› Högt ljusgenomsläpp.  Behagligt ljusgenomsläpp och lätt konstruktion.
› Filtrerar bort UV-strålning.  Takplasten gulnar inte och du skyddas från skadlig UV-strålning.
› Extra slagstyrka. Takskivor med exceptionell slagstyrka och hög kvalitet.
› Framtaget för nordiska förhållanden. Slagtåliga takskivor av plast och robusta tillbehör som tål snö.
› Enkelt att montera. Smarta tillbehör som förenklar montering.
› 10-15 års garanti. gop levererar kvalitet och du kan vara säker på att produkterna håller vad de lovar.
› Återvinningsbart. Takskivorna är helt återvinningsbara.

GOP UTETAK KATALOG

Hitta återförsäljare här

gop Atlas Trapetstak

Slagtåligt trapetstak som släpper igenom mycket ljus och har hög kvalitet. Helt återvinningsbart.

gop Esslon Trapetstak

gop Esslon är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket behagligt ljusinsläpp och högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Esslon finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Suntuf Trapetstak

gop Suntuf är ett perfekt val för en öppen taklösning med mycket ljusinsläpp och exceptionellt högt ställda krav på materialets hållbarhet. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Materialet lämpar sig även mycket bra som tak och väggmaterial till växthus. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. Till gop Suntuf finns ett komplett sortiment av smarta tillbehör som förlänger takets livslängd och ger en enkel montering.

gop Skylon Trapetstak

gop Skylon är en prisvärd trapetsskiva med mycket hög ljustransmission som passar perfekt till en öppen taklösning. Det kan t.ex. vara ett tak över altanen, pergolan, carporten eller cykelskjulet där det inte ställs något krav på isoleringsförmåga. Alla våra trapetstak innehåller UV-skydd och är utvecklade för vårt skandinaviska klimat och tål både snölaster och temperaturskiftningar. gop Skylon är återvinningsbar till hundra procent och lätt att montera.

PV-NYL Klar Plast

gop PV-Nyl är en mycket prisvärd sinuskorrugerad klar plast för hobbyändamål som exempelvis drivbänkar eller väderskydd. Ej lämpligt som altantak.

Tillbehör till korrugerad plast

Små detaljer kan göra stor skillnad. Därför nöjer vi oss inte med att bara tillverka trapetstak av hög kvalitet. Till gop Esslon och gop Suntuf har vi utvecklat ett komplett sortiment av tillbehör som gör taket snyggare, enklare att montera och dessutom ökar livslängden.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen