Kanalplast

Kanalplast

KANALTAK - FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

Ditt nya uterumstak av kanalplast ska ge dig ljus och värme i många år framöver. Därför har vi utvecklat kanalplasttak av riktigt hög kvalitet och ett skräddarsytt profilsystem som gör monteringen enkel.

FÖRDELAR MED KANALPLASTSKIVOR TILL UTERUMSTAKET

› Högt ljusgenomsläpp. Behagligt ljusgenomsläpp och lätt konstruktion som kräver färre reglar.
› Filtrerar bort UV-strålning. Materialet gulnar inte och du skyddas från skadlig UV-strålning.
› Isolerande takskivor. Håller kvar värmen i rummet under taket.
› Framtaget för nordiska förhållanden. Slagtåliga takskivor och robusta tillbehör som tål snö och motverkar kondens.
Enkelt att montera. Smart profilsystem med förmonterade gummilister och täcklock med klick-funktion.
› 10 års garanti. gop levererar kvalitet och du kan vara säker på att produkterna håller vad de lovar.
Återvinningsbart. Takskivorna är tillverkade av polykarbonat som är helt återvinningsbart.

BYGG DITT TAK - BERÄKNINGSVERKTYG

GOP UTETAK KATALOG

Hitta återförsäljare här

gop Multiglas DP Kanaltakskiva

Isolerande och tålig kanaltakskiva med högt ljusgenomsläpp. Finns som ofärgad och opalvit. 3 olika tjocklekar: 4 mm, 6 mm och 10 mm. Perfekt för olika hobbyändamål som exempelvis växthus eller väderskydd. Ej lämplig som altantak.

gop Multiglas 32 mm kanaltakskiva

gop Multiglas 32 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat som finns tillgänglig i tre olika färger, klar, opalvit och rökfärgad kanalplast. Kanaltakskivan har ett U-värde som är lika lågt som ett 3 glasfönster – vilket passar utmärkt till uterum eller vinterträdgårdar som skall användas året runt. Till gop Multiglas 32 mm används ett unikt profilsystem i vitlackerad aluminium.

gop Multiglas 10 mm kanaltakskiva

Ett utmärkt skärmtak där det inte ställs så stora krav på isoleringsvärdet, till exempel oisolerade uterum, växthus, över terrassen, pergolan, eller carporten.

gop Multiglas 16 mm kanaltakskiva

gop Multiglas 16 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat som finns tillgänglig i tre olika färger glasklar, opalvit och rökfärgad kanalplast. Kanaltakskivan passar till ett uterum med isolerade väggar och golv som skall använda en stor del av året. Den opalvita färgen är unik och tillverkas med en extra diffuserande färg som skapar ett mycket behagligt ljusgenomsläpp. Till gop Multiglas 16 mm används ett unikt profilsystem i vitlackerad aluminium.

gop Multiglas 50 mm kanaltakskiva

gop Multiglas 50 mm är en isolerande och slagtålig kanaltakskiva i okrossbar polykarbonat. Passar utmärkt till vinterträdgårdar och uterum för användning året runt. U-värdet är lika lågt som fönster till passivhus. Den opalvita färgen är unik och tillverkas med en extra diffuserande färg som skapar ett mycket behagligt ljusgenomsläpp. Till gop Multiglas 50 mm används ett unikt profilsystem i vit plast.

GÖR MER AV SOMMAREN

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen