Två nya högkvalitativa pappersskivor för den grafiska industrin

12 september 2023

Nu introducerar vi två nya högkvalitativa pappersskivor skräddarsydda för den grafiska industrin: gop Paperboard by Oppboga för inomhusbruk och goBond Ecopaper som är lämpad för utomhusbruk. Med materialens utmärkta tryckresultat och unika styvhet finns det få begränsningar när det kommer till dina möjligheter. Låt kreativiteten och fantasin flöda! Dessutom är båda produkterna FSC®-certifierade.

Producerad i Sverige med många användningsområden
gop Paperboard by Oppboga är det perfekta valet för displayer och skyltar i inomhusmiljö. Den mångsidiga pappersskivan fungerar utmärkt att printa, skära, biga, stansa, perforera och skapa 3D-konstruktioner med. Produkten tillverkas i Sverige av FSC-certifierat papper och är helt återvinningsbar. Den består av 100% träfiber och är bestruken tre gånger på varje sida för att garantera utmärkta tryckresultat.

En skiva som är redo att leverera oavsett väder
goBond Ecopaper är en ny revolutionerande utomhusprodukt från gop som är tillverkad helt av papper, varav 60% kommer från återvunnen råvara. Den tekniska livslängden för produkten är på hela 30 år i utomhusmiljö och materialet fungerar därför ypperligt som permanent skyltmaterial i exteriöra sammanhang. Den FSC-certifierade pappersskivan har en oöverträffad styvhet och slagstyrka. Med sitt matta vita ytskikt ger skivan utmärkta printresultat och är det solklara valet för den som söker ett pappersbaserat utomhusmaterial med starkt hållbarhetsfokus.

 

gop innehar FSCs Spårbarhetscertifiering enligt Chain of Custody, vilket är en viktig del för att garantera en obruten spårbar kedja till kunder. Certificate registration code: NC-COC-072044, FSC Trademark License Code: FSC C186354.

Till toppen