Utegolv Träkomposit

Utegolv Träkomposit

KOMPOSITTRALL - FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

En vacker träkomposit som håller i alla väder. Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. Och det ska vara skönt att gå på. Precis som gop Woodlon träkompositgolv. Väljer du gop Woodlon till din uteplats får du en underhållsfri komposittrall med träets utseende och känsla i kombination med plastens mjukhet, väderbeständighet och slitstyrka.

Fördelar med gop Woodlon träkomposit

› Slitstark yta kapslad 360 grader. Maximalt skydd mot fläckar, blekning, fukt och insekter.
› Återvunnet material. Tillverkat av 95% återvunnet material från träfiber och polyeten.
› Inga giftiga tillsatser. Fritt från farliga adhesiver och kemikalier.
› Mjukt att gå på. Mjuka ytor garanterat fria från flisor och stickor.
› Underhållsfritt. Slipp årligt underhåll med olja, bets och andra skadliga produkter.
› Formstabilt och tåligt i nordiskt klimat. Solida brädor som inte slår sig eller spricker.
› Upp till 25 års garanti. Lång livslängd besparar både ekonomi och miljö.

BYGG DITT UTEGOLV - BERÄKNINGSVERKTYG

BESTÄLL VARUPROV

LÄS BROSCHYR

Hitta återförsäljare här

gop Woodlon LITE Träkomposit - NYHET!

gop Woodlon LITE är fint utegolv med en kärna av träkomposit och ytskikt av polymer med en naturtrogen trästruktur. Till skillnad från våra övriga Woodlon utegolv så är gop Woodlon LITE lättare, kommer i kortare längder och har en annan trästruktur. Tack vare brädornas tåliga ytskikt riskerar du inte att golvet blir fläckigt eller missfärgat om du råkar spilla något och det bleks heller inte av solen.

Finns i färgerna Warm Grey och Teak.

newtech

gop Woodlon Tillbehör till träkomposit

En stor fördel med träkomposit är att trallbrädorna är formstabila och inte slår sig av fukt. Den egenskapen tillsammans med de specialdesignade tillbehören gör att du enkelt kan få ett helt perfekt resultat när du lägger ditt gop Woodlon utegolv.

gop Woodlon Elegance Träkomposit

gop Woodlon Elegance är ett utegolv med träkänsla. Kärnan består av solid träkomposit och ytskiktet är tillverkat av polymer med en naturtrogen trästruktur. Till skillnad från de flesta andra material blir denna typ av underhållsfritt utegolv inte fläckigt eller missfärgat om du råkar spilla något på golvet, och det bleks heller inte av solen.

Finns i färg: light grey, grey, antique och brown.

newtech

gop Woodlon Deco Träkomposit

gop Woodlon Deco är en solid träkomposit med klassisk rillad yta som är både greppsäker och mjuk att gå på. Den släta baksidan blir ett naturligt designelement, till exempel som fris eller ram runt golvet. Brädans slitstarka ytskikt av polymer kapslar in brädan 360 grader och skyddar mot fläckar och temperaturskiftningar.

Finns i färg: brown och light grey 

newtech

gop Woodlon Grande Träkomposit

gop Woodlon Grande är en exklusiv solid träkomposit med en bredd och färg som ger ditt utegolv en rustik look som påminner om gamla brädgolv. Den strukturerade ytan har en naturtrogen trästruktur i slitstark polymer 360 grader som kapslar in brädan och gör golvet motståndskraftigt mot fläckar och skandinaviskt klimat.

Finns i färg: Walnut, Light Grey

newtech

gop Woodlon Golvplattor

gop Woodlon Golvplattor är en underhållsfri och exklusiv solid klicktrall för altaner och balkonger. Ytan har en naturtrogen trästruktur i en slitstark polymer som kapslar in brädorna 360 grader, vilket gör golvet motståndskraftigt mot fläckar och skandinaviskt klimat. Golvplattorna är UV-beständiga för en extra lång livslängd.

Finns i färg: Light Grey, Brown 

newtech

GÖR MER AV SOMMAREN

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen