Plana plaster

Plana plaster

Underhållsfria och slitstarka plaster i olika utföranden som passar en mängd olika ändamål, t.ex i lantbruksmiljöer, som skyddsplast eller för hobbyändamål.

Vi har dessutom marknadens bredaste sortiment av plana plaster som tillhör vårt industrisortiment.

Se hela vårt industrisortiment

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Multiplank REG

Multiplank REG är profiler i PEHD tillverkade av 100% återvunnet plastavfall som håller hög kvalitet och prestanda. Brädorna finns i flertalet format och färger. Materialet används huvudsakligen till stängsel, staket, landbryggor, sittbänkar, pontoner, bryggor och utomhusmöbler. Produkten passar mycket bra i utomhussammanhang och är tålig mot UV-ljus. Med det återvunna råvarumaterialet tar man tillvara på restprodukter som annars skulle ha förbränts eller grävts ned. Multiplank REG går att återvinna.

Multiboard REG

En seg och slagtålig skiva av polyeten (PE) tillverkad av 100% återvunnet plastavfall. Den mönstrade ytan ger ett säkert halkskydd samtidigt som den gör skivan tålig mot repor och slag. Perfekt som väggskydd i exempelvis stall och ladugårdar, spolplattor eller avdelare. Materialet kan även användas som golvskydd i hästboxar och verkstäder eller som slitskydd i släp. Kan i vissa fall ersätta lantbruksplywood.

EKOply

Skiva tillverkad av 100% återvunnen polyeten och polypropylen. EKOply är en skiva med låg vikt och hög slagtålighet vilket gör den till ett utmärkt alternativ till MDF eller plywood.

PVC

PVC är en av de vanligaste plasterna och har en rad användbara egenskaper. Materialet har utmärkt kemikalieresistens och god väderbeständighet. Däremot påverkas det av solens UV-strålning och åldras något med tiden. PVC är dock mycket slagtåligt och passar utmärkt för ändamål som ska klara lite tuffare behandling.

Akryl

Transparenta Plexiglasskivor av akryl. Skivorna är glasklara, genomskinliga och har ytglans. Hög motståndskraft mot sol, väder och vind. Idealiskt att använda som material till inredning, möbler, avskärmningar utomhus, väderskydd eller som slagtåligare alternativ till ömtåligt glas.

Till toppen