Byggmaterial

Byggmaterial

Hos gop hittar du ett brett sortiment av återvunnen plast och plastskivor speciellt anpassade för byggnation. Byggskivor i plast sparar ofta tid och pengar då de har låg vikt, är enkla att hantera och har lång hållbarhet. Samtliga av våra material håller hög standard och genomgår noggranna kvalitetskontroller så att du kan vara säker på att ni garanteras hög kvalitet. 

Hitta återförsäljare här

gop Gopanel Form - NYHET!

Slitstark och vattenavvisande kompositskiva för gjutning. Den tåliga skivan av glasfiberförstärkt polypropylen ersätter effektivt traditionella gjutskivor som exempelvis plywood, trä, stål, aluminium och liknande. Vikten på skivorna är upp till 30% lägre än motsvarande organiska material och dom kan rengöras och återanvändas upp till 40 gånger vid korrekt hantering.

gop Isocover Skyddsplast

gop Isocover är en lättviktig och stötabsorberande skyddsplast av polypropylen med kanalstruktur. Perfekt som golvskydd, väggskydd eller fönstertäckning vid t.ex byggnation, målning och renovering. Den låga vikten kombinerat med enkel montering minimerar risken för onödiga skador och främjar arbetsmiljön då den är både lätt att bära och applicera. Effektivt och hållbart alternativ till tunga masonitskivor eller sladdrig skyddspapp. Materialet är vattentåligt och kan användas som skydd både inne och utomhus. Enkel montering med vanlig byggtejp. Isocover är tillverkat av delvis återvunnet material, och kan både återanvändas och återvinnas.

EKOply Byggskiva Återvunnen

Skiva tillverkad av 100% återvunnen polyeten och polypropylen. EKOply är en skiva med låg vikt och hög slagtålighet vilket gör den till ett utmärkt alternativ till MDF eller plywood.

Multiboard REG Byggskiva Återvunnen

En seg och slagtålig skiva av polyeten (PE) tillverkad av 100% återvunnet plastavfall. Den mönstrade ytan ger ett säkert halkskydd samtidigt som den gör skivan tålig mot repor och slag. Perfekt som väggskydd i exempelvis stall och ladugårdar, spolplattor eller avdelare. Materialet kan även användas som golvskydd i hästboxar och verkstäder eller som slitskydd i släp. Kan i vissa fall ersätta lantbruksplywood.

Multiplank REG Plastplank Återvunnen

Multiplank REG är profiler i PEHD tillverkade av 100% återvunnet plastavfall som håller hög kvalitet och prestanda. Brädorna finns i flertalet format och färger. Materialet används huvudsakligen till stängsel, staket, landbryggor, sittbänkar, pontoner, bryggor och utomhusmöbler. Produkten passar mycket bra i utomhussammanhang och är tålig mot UV-ljus. Med det återvunna råvarumaterialet tar man tillvara på restprodukter som annars skulle ha förbränts eller grävts ned. Multiplank REG går att återvinna.

Fasadmaterial

Smarta och hållbara lösningar för fasad och väggbeklädnad. I vårt sortiment av kompletta fasadsystem för både privata och kommersiella fastigheter hittar du kanalplast för ljusgenomsläpp, högtryckslaminat och aluminiumkomposit. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi hög kvalitet och ett varierat utbud med fokus på design och stora möjligheter när det gäller visuella uttryck. Max Compact Exterior och StacBond är flera arkitekters nya favoritmaterial tack vare unika designmöjligheter och smarta upphängningssystem. Med kanalplast från Rodeca kan du skapa fantastiska miljöer med naturligt ljusgenomsläpp.

Stacbond Rodeca

gop Fundalite Fundamentform

gop Fundalite är en fundamentform av 10 mm tjock polypropylen med kanalstruktur. Skivan är lätt att kapa och forma till önskat användningsområde på plats. Vikning görs enkelt genom att skära ett snitt på skivans ena sida. Skivans låga vikt minimerar risken för arbetsskador. Den har en kvarsittande form och behöver ej avformas. Materialet har en mycket hög styvhet och kan enkelt anpassas efter balkar och sulor och ger därmed ett effektivt skydd till grundbetongen.

goBoard Isolation Isoleringsmaterial

goBoard Isolationsplatta är det perfekta isolationsmaterialet för dig som arbetar med fasader, dörr- eller fönstertillverkning. Det är lätt, styvt, har ett lågt U-värde och självhäftande ytskikt för enkel applicering.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen