Nya lokaler och ny adress fr.o.m 31/7

14 juli 2023

31 juli flyttar vår Stockholmsverksamhet till helt nya lokaler i Brunna, Kungsängen. De nya lokalerna är totalt 2700 kvm stora, varav 2300 kvm består av lageryta och produktionsutrymme. Lagret, ett höglager, är utrustat med moderna anläggningar för logistik och formatkapning av skivor. 

– Vi är otroligt glada över att ha hittat en plats som uppfyller alla våra kriterier och som kommer att stödja vår fortsatta expansion. Flytten till större och modernare lokaler för vår Stockholmsbaserade verksamhet markerar ett betydande steg framåt för oss som företag. Vi ser fram emot att kunna effektivisera våra processer och fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Dessutom ger den strategiska positioneringen i Brunna oss förmågan att snabbt och effektivt nå ut till samtliga kunder över hela Sverige.
Petra Carnbäck, VD gop

Brunna är en etablerad och snabbt växande industri- och företagspark som ligger strategiskt placerad i nordvästra Stockholm. Här finns en mix av etablerad handel, lager, logistik och produktion. Läget, med nära anslutning till E18 och E4, ger oss snabba distributionsvägar till Stockholm, övriga Mälardalen och ut i landet. Detta gör att vi kan att nå fler kunder på kortare tid.

Fastigheten är BREEAM-certifierad i nivå excellent. Detta går helt hand i hand med vår målsättning att minska vår miljöpåverkan, främja en hållbar utveckling och ett ansvarsfullt företagande.

Varmt  välkomna till Symmetrivägen 9, Kungsängen!

 

Till toppen