Upplev gop Store 2.0

5 juli 2023

 

Vi är glada att vi kan nu kan erbjuda en uppgraderad och förbättrad informations- och e-handelsplattform för våra kunder – gop Store. 

Med den nya plattformen kan man enkelt lägga beställningar, få tillgång till viktig produktinformation och miljödokumentation när som helst och var som helst. Oavsett om man arbetar inom byggvaruhandel, trycksaksproduktion eller avancerad plastbearbetning har vi funktioner som är skräddarsydda för dina behov. Vårt mål är att göra köpprocessen smidigare och mer tillgänglig.

Den gemensamma skandinaviska plattformen spelar en viktig roll för oss. Genom att uppgradera den har vi förbättrat kundupplevelsen på flera sätt. Vi har inte bara förbättrat gränssnittet, utan också skapat en mer inspirerande och personlig design. Dessutom har vi lagt till massor av produktdata och dokumentation.

Vi strävar alltid efter att vara en marknadsledande aktör och en pålitlig partner. Med denna lansering tar vi ett stort steg framåt i vår strävan efter ständig utveckling, innovation och kundnöjdhet.

Vi ser fram emot att fortsätta förenkla  köpupplevelsen och vara här för att hjälpa dig på bästa sätt!

Till toppen