Stötsäkrad staty står säker! gop skyddar Poseidon med Isocover skyddsplast

12 januari 2017

Göteborg och byggboom. Tunnlar, broar, leder och knutpunkter grävs upp och byggs om. Infrastrukturen gnisslar och Göteborgaren svär ve och kämpar på, härdad sedan århundraden av farsoter, svält och krig med Dansken. Men även Göteborgaren har sin gräns. Vissa värden är oersättliga.

Som mångårig leverantör inom byggbranschen, ryckte gop i somras till undsättning när Poseidonstatyn naken och oskyddad hotades av tunnelbyggen, paradgator och konkurrerande fontäner. Tack vare Isocover skyddsplast och lite byggtejp, kan den gamle havsguden nu se framtiden an med tillförsikt.

Skydda det du är rädd om!
Isocover är en fantastisk produkt som underlättar för byggproffset och effektivt skyddar utsatta ytor vid byggnation och renovering. För att illustrera produktens egenskaper och användningsområden samt tipsa Göteborg stad om hur man gör när man ska skydda en fontän har vi spelat in en instruktionsfilm.

Har du tips på andra saker som behöver skydd? Det kan vara en halmbock i Gävle, ett stadshus i Stockholm eller en sluss i Göta Kanal. Kanske är det ditt tips som blir föremål för nästa instruktionsfilm. Ett litet steg för gop, men ett stort steg för byggproffset!

Läs mer om Isocover skyddsplast

Till toppen