Nu lanserar vi gop Woodlon LITE

27 februari 2024

I år har Woodlon-familjen fått ett spännande tillskott – gop Woodlon LITE.  Ett vackert träkompositgolv som erbjuder en perfekt balans mellan estetik och lågt underhåll. Brädorna kräver varken oljning eller målning men behåller ändå sitt utseende över tiden, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val för de som söker kvalitet och minimalt med arbetsinsats.

Woodlon LITE skiljer sig från gops övriga utegolv genom att vara lättare, komma i kortare längder samt att brädorna har en annan trästruktur. Woodlon LITE finns i två färgsättningar: Warm Grey och Teak, vilket ger möjligheten att skräddasy utomhusmiljön efter dina önskemål. För den perfekta avslutningen finns en solid kantboard som skapar både stabilitet och en stilfull inramning.

Med en robust yta som är 360-grader kapslad, skyddar gop Woodlon LITE mot fläckar, blekning och även vissa insekter. Det gör det till det optimala valet för utomhusmiljöer.

gop Woodlon LITE är precis som övriga utegolv från gop producerade av 95% återvunnet material av träfiber och polyeten. Golvet kommer med en 10-årig garanti vilket säkerställer ett tåligt utegolv som håller sig snyggt under många års tid.

UPPTÄCK GOP WOODLON 

Till toppen