gop lanserar nya produkter inom en ny spännande produktportfölj

8 november 2018

gop utökar nu sitt affärsområde Bygg och Trädgård med den nya produktportföljen Byggmaterial och lanserar samtidigt flera nya produkter inom bl.a. renovering, gjutning och isolering.

Byggmaterial från gop skyddar och underlättar ditt arbete vid byggnation, inredning och renovering. Vi har tagit fram innovativa lösningar inom byggmaterial för byggfackhandel, byggföretag och tillverkningsindustrin.

Alla våra produkter uppfyller höga krav på kvalitet, funktion samt livslängd.

gop har alltid legat i framkant när det gäller nya produkter inom olika applikationsområden. Vi arbetar väldigt nära våra kunder och ser deras vardag och behov. Detta i kombination med en erfaren och lyhörd sälj- och inköpsorganisation resulterar i att vi snabbt kan erbjuda nya spännande produkter och väl uttänkta lösningar säger gops affärsutvecklare Martin Olsson.

Inom den nya kategorin Byggmaterial kommer man att lyfta in sina befintliga produkter inom kategorin Skyddsmaterial och även lansera två helt nya produkter.

gop Fundalite
Tidseffektiv fundamentform för formsättning av balkar, plintar och grundsulor.

goBoard Isolation
Det perfekta isolationsmaterialet för dig som arbetar med fasader, dörr- eller fönstertillverkning. Det är lätt, styvt, har ett lågt U-värde och självhäftande ytskikt för enkel applicering.

Läs mer på gop.se/byggmaterial

Till toppen