gop lanserar ny produktlinje – ljudabsorbenter av 100% återvunnet material!

16 oktober 2020


gop utökar sortimentet med en helt ny produktlinje av återvunnen råvara – Ljudabsorbenten gophon Eco-PET! Materialet består av polyesterfiberväv som tillverkas av 100% återvunna PET-flaskor och textiler. Produkten är 100% återvinningsbar!

Med gophon Eco-PET har du möjlighet att skapa ljudabsorberande miljöer med hög funktionalitet och unika designmöjligheter. Materialet har mycket bra ljuddämpande egenskaper och passar därför utmärkt i vanligtvis bullriga miljöer såsom kontor, skolor och gallerior. Då skivorna produceras med ett vitt printbart ytskikt möjliggörs uttrycksfulla och originella designer.

Martin Gut, Affärsutvecklare på gop, säger: 

Ljudabsorbenter är ett helt nytt produktområde för oss. Med sortimentet kan vi addera ytterligare värde och produktbredd till framförallt våra kunder inom tryck- och skyltbranschen Det är otroligt roligt att kunna utöka vårt sortiment med ännu en högkvalitativ produkt av 100% återvunnet material.

gophon Eco-PET erbjuds i ett standardutförande med filtbeklädd yta och i utförande Canvas som är belagd med en canvasduk på ett av ytskikten. Canvas ger utmärkta printresultat där design vill kombineras med hög funktionalitet!


PRODUKTEGENSKAPER

 

gop säljer gophon Eco-PET som hela skivor (2700 x 1200 mm) eller fabrikskapad mot förfrågan och kommer distribueras i Sverige, Norge och Danmark från 16 oktober 2020.

Besök produktsidan!

Till toppen