gop blir HI-MACS® Skandinaviska distributör av Solid Surface

5 november 2020

Materialleverantören gop blir exklusiv distributör av HI-MACS® Solid Surface i Skandinavien. gop är sedan tidigare leverantör av HI-MACS® produkter i Danmark och är nu glada över att expandera samarbetet till både Sverige och Norge.

HI-MACS® är en världsledande producent av kompositmaterialet Solid Surface. Materialet har många användningsområden och kan formas till både skarvfria köksbänkar, imponerande fasader och unika interiöra ytor – designmöjligheterna är oändliga! HI-MACS® levererar material av mycket hög kvalitet samt ett brett utbud av färger och utföranden.

– Vi är mycket stolta och nöjda med att nu få möjligheten att samarbeta med gop i hela Skandinavien. Vi ser stora möjligheter med vår utökade samverkan och gop blir nu en mycket viktig samarbetspartner för oss, säger Christian Ekwall, Försäljningsansvarig HI-MACS® i Norden och Baltikum.

Samarbetet innebär att gop adderar ännu ett ledande varumärke till produktportföljen och kan erbjuda marknaden unika produkter med oändliga designmöjligheter.

– Solid Surface från HI-MACS® kompletterar vårt erbjudande till snickerier, arkitekter, fastighetsägare och byggföretag på ett mycket bra sätt och vi ser fram emot att erbjuda existerande och nya kunder denna fina produkt, säger Petra Carnbäck, VD på gop.

Samarbetet med HI-MACS® i Sverige är aktivt sedan 1 november 2020, i Norge inleds samarbetet från 1 januari 2021.

Uppäck möjligheterna med solid surface här 

Till toppen