Förläng sommaren med gop Skyroof

13 maj 2020


gop Skyroof är en idealisk lösning för dig som vill ha ett transparent kvalitetstak för din uteplats.

Drömmer du om långa sommarkvällar vid din uteplats? Vill du kunna sitta ute och ta det lugnt oavsett om det regnar eller är sol? Då är du nog inte ensam. Med det transparenta utetaket gop Skyroof kan du, familjen och vännerna njuta mer av sommaren, oavsett väderlek.

gop Skyroof är en idealisk lösning för dig som vill ha ett transparent kvalitetstak för din uteplats. Med Skyroof kan du och familjen njuta mer av era lediga stunder i sommar, och äta fler frukostar och luncher utomhus. Likaså behöver inte dåligt väder eller regn betyda att den trevliga grillkvällen med vännerna ställs in.

gop Skyroof är designat för att ta in massor av härligt ljus, samtidigt som taket håller den skadliga UV-strålningen utanför. Skyroof är likaså välanpassat efter våra växlande årstider och beständigt mot exempelvis snölast, hagel, kyla och regn. Designen är av modernt snitt, med välbalanserad symmetri mellan de transparenta takskivorna och det skräddarsydda profilsystemet, som ger de vit-lackerade profilerna och tillbehören en snygg och enhetlig finish för ditt nya tak.

Ett tåligt alternativ till altantak av glas

gop Skyroof har många fördelar jämfört mot altantak av glas. Skyroof är gjort av akryl som är hälften så tungt, och samtidigt sju gånger slagtåligare än glas. Eftersom takskivorna för Skyroof är betydligt lättare än glas är det också mycket enklare att hantera och montera.

Du monterar gop Skyroof enkelt med det smarta profilsystemet som har förmonterade gummilister och täcklock med klickfunktion. Takskivorna hos Skyroof är tio millimeter tjocka, tillverkade av högsta kvalitet och helt återvinningsbara. Produkten är också BASTA-registrerad, vilket innebär att den klarar överenskomna egenskapskriterier vad gäller miljö- och hälsofarliga egenskaper.

Varför välja ett utetak av gop Skyroof?

 

Läs pressutskicket via vårt pressrum här.

Till toppen