För ett skönare uteliv

25 maj 2018

Den svenska sommaren är kort. Och när den väl är här lämnar den många gånger en hel del att önska. Med konceptet För ett skönare uteliv vill gop ge inspiration till nya platser för njutning, rekreation och umgänge.

Ett skönare uteliv kan betyda många saker. I gops tolkning ligger fokus på bekymmersfri njutning. gop Woodlon är ett underhållsfritt utegolv tillverkat av träkomposit. Ett snyggt och slitstarkt material som varken flisar sig eller spricker. gop Skyroof är en nyhet för säsongen – ett utetak för uterum och altan. Designen är modern, med fin symmetri mellan de transparenta takskivorna och det skräddarsydda profilsystemet.

banner

– Balansen mellan funktion och design är avgörande för helheten. Känslan av bara sommarfötter mot golvet. Ljuset och värmen som når ner genom taket. Behoven driver oss att utveckla. Naturen och vårt skandinaviska designarv inspirerar utformningen, säger Anna Wennergren, marknadschef på gop.

– Tanken med konceptet är att visa möjligheterna med gop Woodlon och gop Skyroof. Vi vill bidra till att fler vackra, avkopplande platser växer fram. Oaser som får människor att njuta och må bra, som samtidigt fungerar i alla väder och kräver så lite underhåll som möjligt, säger Anna Wennergren.

Konstruktionerna och materialvalen är noga genomtänkta för att monteringen ska vara enkel och underhållet minimalt. Det ger mer tid att sitta ner och koppla av. Fler tillfällen för avkoppling med familj och vänner. För middagar, fester och vardag. Essensen av ett skönare uteliv.

gop Skyroof och gop Woodlon säljs av utvalda återförsäljare inom bygghandeln. Hitta din närmaste återförsäljare idag! 

Hitta återförsäljare

Till toppen