Polyamid

Polyamid används oftast till kläder eller inom industrin t.ex. som kugghjul, gjutdetaljer eller skruvar.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

NYLON / PA6

Nylon/PA6 är ett av de mest frekventa materialen inom industrin. Vanliga användningsområden är som bland annat kugghjul, lager och glidlister. Materialet har goda mekaniska egenskaper, bra stötdämpande förmåga och hög slitstyrka vilket gör det hållbart mot slitage och minimerar underhåll. Materialet har god kemikalieresistens och en hög mekanisk styrka, dessutom är det tåligt mot slitage och har en hög utmattningsstyrka. Materialet kan även modifieras och förstärkas för att t.ex. klara temperaturvariationer, erhålla en låg friktionskoefficient eller för att få högre styrka och styvhet.

vi erbjuder dig

Hög tillgänglighet och snabba leveranser

Våra kontor och lager finns i Kungsbacka söder om Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Med vår närvaro garanterar vi hög tillgänglighet och snabba leveranser.

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Beställ direkt i vår webbutik gop Store

I vår webbutik gop Store har du direkt åtkomst till lagersaldo, orderhistorik, bilder, info och kundspecifika priser – allt samlat på ett ställe dygnet runt.
Inlogg gop Store


Kontakta våra möjliggörare

Vi på gop har lång erfarenhet av material till olika branscher och ändamål. Vi finns tillgängliga med personliga support för frågor och förfrågningar! 

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig!

Är du redan kund hos oss? Logga in i gop Store för information och support!  

Privatpersoner hänvisas till våra återförsäljare.

 

    Genom att skicka in detta formulär godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt gops Integritetspolicy.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Till toppen