Växthus

Växthus

En prunkande oas som låter växter frodas och små frön ta fart. Växthus i olika storlekar med optimerat utrymme för att skapa en frodande och skyddad miljö för dig och gröna drömmar. Gott om plats för odling, förvaring och uppdrivning av plantor.

Går du i tankarna om att bygga växthus på egen hand eller är nyfiken på de olika beståndsdelarna av våra växthusprodukter så kan du bland annat finna korrugerad plasttak för växthus och kanalplast av polykarbonat bland vårt sortiment.

Hitta återförsäljare här

gop Mythos Växthus

Stilrent, lättmonterat och underhållsfritt växthus med skivor av okrossbar och UV-skyddad polykarbonat.

gop Lean To Växthus

Väggarna består av UV-skyddade och slagtåliga 4 mm polykarbonatskivor med kanalkonstruktion. Ramverk i pulverlackerad aluminium samt sockel av galvaniserad stål gör att växthuset är i princip helt underhållsfritt. Effektiv skjutdörr och öppningsbart tak som är justerbart ger ett naturligt luftflöde. Växthuset levereras utan bakstycke och monteras direkt mot vägg. Växthuset är enkelt att montera och väggfästen och hängränna medföljer.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen