Plastskivor

Har du tänkt på hur mycket du kan göra med plastskivor?

Skyltar, inredning, möbler, avskärmningar utomhus, väderskydd. Det kan också användas istället för ömtåligt glas. Användningsområdena är närmast obegränsade för skivor i akryl och PVC. Ett glasklart val för dina hobbyarbeten, med andra ord.

Hitta återförsäljare här

Akryl/Plexiglas Plastskiva

Transparenta plexiglasskivor av akryl. Skivorna är glasklara, genomskinliga och har ytglans. Hög motståndskraft mot sol, väder och vind. Idealiskt att använda som material till inredning, möbler, avskärmningar utomhus, väderskydd eller som slagtåligare alternativ till ömtåligt glas. Akrylskivorna finns i en mängd format, tjocklekar och färger på förfrågan. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

PVC Plastskiva

PVC är en av de vanligaste plasterna och har en rad användbara egenskaper. Materialet har utmärkt kemikalieresistens och god väderbeständighet. Däremot påverkas det av solens UV-strålning och åldras något med tiden. PVC är dock mycket slagtåligt och passar utmärkt för ändamål som ska klara lite tuffare behandling.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen