Markränna

Markränna

Dräneringsränna är ett högeffektivt och estetiskt tilltalande avvattningssystem som klarar stora mängder vatten. Lämpar sig utmärkt exempelvis framför garaget eller på terrassen. Placerad vid garageinfarten fångar den effektivt upp vatten när det regnar eller när du tvättar bilen. Med en dräneringsränna kan du leda undan vatten på ett effektivt sätt för att undvika vattenskador. Vi erbjuder flera olika modeller med smarta tillbehör så att du enkelt kan skapa en smidig dränering runt terrassen, huset eller vid uppfarten.

Hitta återförsäljare här

gop Markränna

Markränna är ett högeffektivt och estetiskt tilltalande avvattningssystem som klarar stora mängder vatten. Lämpar sig utmärkt exempelvis framför garaget eller på terrassen. Placerad vid garageinfarten fångar den effektivt upp vatten när det regnar eller när du tvättar bilen och  du behöver  inte oroa dig för vattenpölar. Med en dräneringsränna kan du leda undan vatten på ett effektivt sätt för att undvika vattenskador. Vi erbjuder flera olika modeller med smarta tillbehör så att du enkelt kan skapa en smidig dränering runt terrassen, huset eller vid uppfarten.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen