Entrétak

Entrétak

Moderna tak över entrén från gop

Entrétak som står emot vårt skandinaviska klimat och bibehåller sitt utseende under lång tid. Takskivorna ger ett effektivt skydd till dörrar och fönster. Investera i ett tak till ytterdörren - med ett entrétak från gop får du en snygg, modern och kvalitativ lösning som både skyddar och förhöjer din dörrs utseende många år framöver.

Fördelar med gop Entretak

› Brett sortiment som passar många olika hus och fasader
› Skapar en skyddande entré
› Premium design och kvalitet
› Robusta konstruktioner och materialval
› Anpassade efter nordiskt klimat
› Slagtåliga entrétak som tål snölast

Hitta återförsäljare här

gop Entrétak Block - Ny design!

gop Entrétak Block med sin kubiska design och tydliga linjer passar många olika fasader och hus. Taket är tillverkat av pulverlackerad aluminium i antracit med en insida av EPS-isolering, vilket garanterar maximal stabilitet och minimerar ljudet av regn. Under entrétaket finns en ny väldesignad, integrerad LED-belysning som lyser upp entrén och gör den extra välkomnande.

gop Entrétak Libra

Med sin moderna design och massiva takskiva av laminerat säkerhetsglas ger gop Entrétak Libra inte bara skydd för din entré, den tillför dessutom ett vackert blickfång.

gop Entrétak Phoenix

gop Entrétak Phoenix PT/GR har en modern design med sina mörka antracitgrå konsoler av aluminium och en klar skiva av slagtålig akryl, vilket garanterar en solid och hållbar struktur.

gop Entrétak Secco

Entrétak Secco PT är ett modernt tak med stilren design som förhöjer utseendet på ditt hus. Konstruktionen är av hög kvalitet med stabila antracitgrå konsoler av rostskyddad pulverlackad aluminium och en glasklar takskiva av 3 mm polykarbonat.

gop Entrétak Block

Skapa en effektfull och väderskyddad entré i modern design. Entrétakets kubiska design och tydliga linjer passar många olika fasader och hus. Entrétak Block är tillverkat av pulverlackerad aluminium i antracit med en insida av EPS-isolering samt integrerad LED-belysning.

gop Entrétak Timber

Skapa en effektfull och väderskyddad entré i modern design av lärkträ och mörkgrå aluminium. Entrétakets skandinaviska design och tydliga linjer passar många olika fasader och hus. Block Timber har ett luftigt intryck med träbjälkar och en transparent toppskiva för väderskydd.

gop Entrétak Helios

gop Entrétak Helios imponerar med en snygg design och integrerad LED-belysning. Konsolerna är gjorda av pulverlackerad aluminium med utseende av rostfritt stål. Takskivan är av klar akryl som är helt transparent vilket ger fri sikt och ett högkvalitativt utseende.

gop Entrétak Solaris

Stilrent och tidlöst entrétak som passar de flesta hus och fasader. De robusta konsolerna av rostfritt stål (V2A) och den UV-skyddade takskivan av slagtålig akryl ger ett tåligt tak som skyddar din entré i många år framöver. Entrétaket har integrerade regnrännor i aluminium och ett dolt dräneringssystem som snabbt och enkelt leder bort regnvatten. Takets smarta vägganslutning skyddar dessutom din fasad från smuts som annars lätt fastnar mellan tak och fasad.

gop Entrétak Lynx

Färdigmonterat entrétak i hög kvalitet och stilren design som passar de flesta skandinaviska hus. Moderna fyrkantiga konsoler i robust pulverlackerad aluminium som klarar påfrestningar från väder och vind. Taket levereras komplett och färdigmonterat, det enda som krävs är montering mot just din fasad. Slagtålig takskiva av UV-skyddad klar akryl.

gop Entrétak Hydra

Stilrent entrétak i premiumutförande med rostfria konsoler (V2A) och robust takskiva av laminerat säkerhetsglas. Entrétaket har mycket hög belastningsförmåga och är anpassat efter skandinaviskt klimat då det klarar stora mängder snö. Den stabila konstruktionen skyddar din dörr och entré under många år framöver.

gop Entrétak Orion

Ett modernt entrétak med perforerade konsoler av rostfritt stål (V2A) och robust takskiva av laminerat säkerhetsglas. Välbalanserad design som passar de flesta fasader. Entrétaket har mycket hög belastningsförmåga och är anpassat efter skandinaviskt klimat då det klarar stora mängder snö. Den stabila konstruktionen skyddar din dörr och entré under många år framöver.

gop Entrétak Vega

Ett modernt entrétak med luftigt intryck. Den transparenta UV-skyddade takskivan av akryl monteras på välvda konsoler, vilket gör att regn enkelt rinner bort från fasaden. Robusta konsoler av rostfritt stål (V2A) och väggfäste av aluminium ger entrétaket ett stilrent utförande som passar dörrar och hus i många olika stilar. Eftersom taket finns i totalt fyra olika bredder finns många möjligheter som passar just din entré.

gop Entrétak Stratus

Dekorera din entré med en elegant taklösning. gop Stratus är ett underhållsfritt och lättmonterat entrétak av hög kvalitet som ger ett utmärkt skydd vid entréns ytterdörr, fönster, altandörr eller liknande och är motståndskraftigt mot vårt skandinaviska klimat året om. Takskivan består av en slagtålig 4 mm klar akrylskiva med 100% UV-skydd. Slitstarka, rostbeständiga aluminiumprofiler och robusta pulverlackerade galvaniserade stålkonsoler håller takskivan på plats. Effektiv ränna i takets framkant leder regnvatten åt sidan. Dold gummitätning i takets bakkant tätar mot vägg. Entrétaket finns i flera bredder.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen