Eldstäder

Eldstäder

FÖR ETT HÄRLIGT UTELIV

Hos oss hittar du stilrena eldfat och tillbehör av hög kvalitet som förhöjer utelivet med familj och vänner. Tillaga mat, njut av värmen eller skapa en elegant och välkomnande atmosfär i din trädgård. I vår serie ingår inte bara tillbehör för kreativ matlagning, du hittar även praktiska vedhyllor som samtidigt fungerar som fina inredningsdetaljer i ditt vardagsrum.

 

Fördelar med våra Eldfat

› Hög kvalitet och stabil konstruktion av tjockt stål
› Handgjorda i Europa
› Praktiska och bärbara
› Kombinera med grillgaller, grillplatta och lock för härliga utemåltider

Hitta återförsäljare här

Eldfat Bali

Cook King Eldfat Bali är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Tack vare handtagen som är svetsade på båda sidor av fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Polo

Cook King Eldfat Polo är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Eldfat Polo är likadant som Eldfat Bali bara att benen är högre. Tack vare handtagen som är svetsade på båda sidor av fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Porto

Cook King Eldfat Porto är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Tack vare handtaget som är svetsat runt fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Viking

Cook King Eldfat Viking är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Tack vare stålbågen som är svetsad runt fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Indiana

Cook King Indiana är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Det stora eldfatet kan enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Haiti

Cook King Eldfat Haiti är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Tack vare handtagen som är svetsade på sidorna av fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Montana

Cook King Eldfat Montana är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Tack vare handtagen som är svetsade på sidorna av fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Eldfatet är försett med en hylla där en stor mängd ved kan förvaras, dessutom skyddar hyllan marken från hög temperatur. Använd eldfatet som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Eldfat Fyrkant

Cook King Eldfat Fyrkant är ett stabilt och stilrent eldfat av tjockt råstål, perfekt för härliga utestunder och för alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Det stora eldfatet på 70x70 cm kan användas på många sätt -  som en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning i din trädgård. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas vilket gör att du enkelt kan tända en eld var som helst.

Tripod grill med galler

Cook King Tripodgrill/stativgrill har en höjd på 210 cm och är en perfekt grill för härliga grillmåltider ute i naturen eller i trädgården. Som värmekälla för denna grill kan du använda en lägereld, traditionella kolbriketter eller tillsammans med ett Cook King eldfat.

Tillbehör - Wok

Cook King Wok är en stor handtillverkad wokpanna av hög kvalitet och känsla för detaljer. Den matchar vår tripodgrill perfekt och tillsammans bildar de ett imponerande set. Woken är gjord av svart stål och ytan är inte täckt med några kemiska färger. Med Cook King Wok kan du laga härliga måltider för många personer.

Tillbehör - Grillgaller

Handtillverkade grillgaller av hög kvalitet. Cook King Grillgaller har en stor grillyta av slitstarkt och temperaturbeständigt svart stål alternativt rostfritt stål. Det runda gallret har fyra handtag som gör det enkelt att bära. Gallret kan placeras på vilket eldfat som helst utan att det behövs något stativ.

Tillbehör - Grillplatta

Cook King Grillplatta i stål passar alla som gillar att tillbringa sin tid i friska luften och njuta av rätter tillagade utomhus. Den placeras smidigt och enkelt på ett Cook King eldfat. Grillplattan gör det möjligt för dig att utveckla dina kulinariska kunskaper och är ett trevligt alternativ till en traditionell grill. En högkvalitetsprodukt som är handtillverkad i Europa.

Tillbehör - Skyddslock

Ett användbart lock i gediget stål för alla Cook King eldfat. Storleken gör att du kan täcka eldfatet helt och hålla fatet och området runt det rent efter användning. Tack vare de två handtagen som är svetsade på locket kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. En högkvalitetsprodukt som är handtillverkad i Europa.

Vedhylla Luis

Ett stilren och praktisk vedhylla av svart stål. Smakfullt designad vilket gör den till en fin inredningsdetalj vid en öppen spis. Den bästa lösningen för att förvara ved på och ha det lättillgängligt nära spisen. En högkvalitetsprodukt som är handtillverkad i Europa.

Vedhylla Diego

Smakfullt designad vedhylla av svart stål som samtidigt är en fin inredningsdetalj vid en öppen spis. Den bästa lösningen för att förvara ved på och ha det lättillgängligt nära spisen. En högkvalitetsprodukt som är handtillverkad i Europa.

För ett skönare uteliv

Återförsäljare Bygg & Trädgård

Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast, träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv.

Hitta närmaste återförsäljare

broschyrer & dokument

Läs mer om produkterna i våra broschyrer eller få mer info om hur de monteras i monteringsanvisningar. Här har vi samlat den dokumentation och byggvarudeklarationer som behövs för stora delar av vårt sortiment inom Bygg & Trädgård.

Broschyrer & Dokument

Kundanpassade format direkt från sågen

Våra anläggningar är utrustade med automatsågar och kapmaskiner som gör att vi kan leverera skivor enligt dina önskemål.

Till toppen