Vi flyttar till större lokaler i Oslo

14 augusti 2015

Den 28 september 2015 flyttar vår norska filial gop Plastkompaniet AS till större och mer ändamålsenliga lokaler på Vollaveien 20 i norra Oslo. I och med flytten kan vi erbjuda våra norska kunder snabbare leveranser och ett bredare sortiment.

gop Plastkompaniet har sedan starten 1957 distribuerat plasthalvfabrikat i skivform, rör och stänger till en mängd branscher på den norska marknaden. Sedan 2011 är gop Plastkompaniet en del av svenska gop – Glasfiber & Plastprodukter AB. Koncernen har idag en omsättning på 340 miljoner och 69 anställda.

”I och med flytten tar vi tillsammans ett viktigt steg i vår vision i att bli Skandinaviens ledande leverantör av plasthalvfabrikat och plastprodukter. På anläggningen kommer vi att kunna lagerhålla ett större utbud av våra produkter, bland annat stor del av gops sortiment av plastprodukter till byggvaruhandeln. Flytten möjliggör även snabbare leveranser för våra kunder inom bearbetande tryck- och skyltindustri. Norge är en oerhört viktig marknad för oss och flytten gör att vi kan förstärka vårt kunderbjudande ytterligare med helhetsfokuserade lösningar tillsammans med ökad leveransprecision och ett bredare sortiment.” säger Petra Carnbäck, Daglig Leder på gop Plastkompaniet och VD på gop.

Till toppen